Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

brudaski w orgynalnych sklepach

Polecane posty

Witam chcialam poruszyc temat brudasek ktore maja sie za wielkie damy a sa brudne juz dluzej tak nie mozemy tego wytrzymac te grube dupy niech myja sie go godzine a nie laza i swoim odorem zalewaja nam nozdrza piszcie czy tez tak macie chelp

Oj to nie bylam ja poruszam ten temat pierwszy raz

Gość yififi
oryginalnych raczej ,a help pisze się przez samo h

Gość ERTFG
AUTORKO - KTOŚ Z KLIENTÓW CIĘ UPOKORZYŁ PRAWDA ? TERAZ MASZ NISKIE POCZUCIE SWEJ WARTOSCI

Wczoraj moja droga pisalysmy o grubych, biednych babach co laza bez celu, a dzisiaj pisze o takich co maja cel, ale wala.

Gość nie poniedziałek ONA
nie ale oczywiscie ze nie ty ten sam nick, te same slownictwo.. prowo...to juz nudne sie robi

Gość SDVs
hehehe ktos ci pocisna w robocie, siedzisz na kasie w biedroni i jakas tlusta swinia ci pojechala po rajtach.

to ta sama osoba napisala ten watek. wczorej tylko byl temat inny co o grubaskach brzydkich.

Wczoraj pisala kolezanka, a dzis pisze ja. Chyba mowilysmy, ze jestesmy we dwie. Czy ktos tu czytac nie umie? A nasz szef w sdalszym ciagu ma krosty na posladkach.

Gość nie poniedziałek ONA
oto jak sama autorka o sobie pisze Kilka słów o sobie: Jestesmy piekne, zgrabne, mlode i bogate. Mamy duzo kasy i wypasiona chate. Gardzimy grubymi i biednymi babami. Nie podzielasz naszego zdania to nie pisz mendo z nami. Lacznie mamy lat 48, do tego po dwie dziurki w nosie. I wszystko mamy w dupie gleboko- jak cos Ci nie pasuje to wsadz se kija w oko. Jestem fajna ty i ja trata tata trata ta. ZENADA I PROWO SLABE W dodatku

Ohohoho xco w tym dziwnego? Jestesmy fajne i nic ci do tego. A teraz tak powaznie, co ci to przesazkasza? Ty nawet nie potrafisz kilku zdan o sobie napisac pokrako jedna. Nie musisz czytac jak Ci nie odpowiada.

Sklep orginalny z droga odzieza, ale we calej polsce sa. Co mi przeszkadzaja? Smierdza, co odstrasza nam bogate klijentki, ktore akceptuja tylko goice&dabane i ck u2. I w ogole sa paskudne i tak tu nic dla nich nie ma, to po cxo wlaza? Jak ich nie stac, a zobacza bluzkie za 3 stowy i sie bardziej upoca.

Apelujemy do wszystkich smierdzacych brudasek, lazacych po drogich sklepach. Nie wchodzcie, nie smrodzcie, nie dotykajcie, w ogole trzymac sie z dala od naszycxh butikow, bo tu pachnie luksusem, a wy to zagluszacie. A ty jennifer8787 zamilcz juz, bo my tu rozdajemy karty!

Ap ap nie nmacie nic do powiedzenia , nie cziuujecie sie lepsze od tych tlustych bab co zawracaja glowe wam we sklepach

Pod czlowiekiem to nie ale nad czlowiekami to tak tutaj sie zgodze

Gość kobylak
Zaczyna się Hahaha !!!!!!!! Chyba polubiłem te dziewczyny !!! Dobre są .!! Jestem waszym fanem !!!!!!!

Kobylaczku bardzo dziekujemy widac ze jestes czlowiekiem na poziomie

Gość kobylak
Ależ kochaniutka ja.was uwielbiam za te wszystkie akcje tutaj , kobylaczku brzmi naprawdę słodko :p

Wy milczycie, a sprawa robi sie powazna. Az trudno uwierzyc, ze temat nie jest poruszany, choc jest na skale swiatowa. Czy wy nie czujecie jak wali od tych baleronow? Czy naprawde nie brzydzicie sie grubych, biednych, spoconych i smierdzacych bab?

Kobylusiu a czy czytales nasz temat o. Babach zwiedzajace sklepy tam wontek sie urwal probowalysmy podniesc ap ap ale nikt juz nie mail nic do dodania

Zamiast zwalczyc wspolnie ten problem to jak zwykle milczycie. Najlepiej to pokazac wam golego kutasa albo gole cyce jak donice wtedy mielibyscie cos do powiedzenia. A tak. Cisza, nic, zero, null. I koniec. Tche end. Zamykamy temat w takim razie. A juzchcialyysmy powiedziec skad jestesmy, ale jak was to nie obhcodzi to nie. Nie bedziemy natretne. A tymczasem opracujemy temat na jutro, zebyscie sie nie nudzili. Gwarantujemy, ze bedzie goraco.

Gość donica
to powiedzcie co to za sklep i skąd jesteście?? Robi się ciekawie...

Gość fdenrgjhb
strasznie duzo bledow robisz, az sie nie dalo tego tematu przeczytac. Czy wiesz moze co to sa przecinki? bo ja nie wiedzialam co i jak :O

Ach przepraszam za te blendy. Na prawde zrobily sie niechcacy. Tak wiem co to sa przecinki, nie zawsze w nie trafiam, stad ta nieczytelnosc. Od jutra zaczne pisac poprawnie, bez literowek i z przecinkami.

Oj zordonowka, szukasz dziury w calym.

Gość nastolatkamama
fiel jestem ,ale ty chyba sobie robisz jaja co?