Merlin_88 0 Napisano Marzec 7, 2012 Cześć, mam mały jak na razie problem gdyż ostatnią miesiączkę miałam 9 lutego i wyliczyłam, że w ten poniedziałek co był miałam mieć drugą a zamiast to dużoo śluzu , bardzo rzadki, przeźroczysty z białymi drobinkami. W dzień mam go dużo w nocy praktycznie w ogóle. W lutym dość często uprawiałam z moim chłopkiem peeting lecz on jest pewny na 1000%, że nic się tam nie dostało. Boli mnie brzuch jak przed miesiączką ale nie wiem czy nie spowodowałam go stresem z jej braku. Mam dopiero 16 lat. Bardzo proszę o pomoc, rady!! Boję się strasznie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeżeli masz regularne Napisano Marzec 7, 2012 cykle to się bój :P, ale w twoim wieku wszelkie odchylenia to jeszcze norma. spokojnie czekaj. jeżeli nie doszło do stosunku to nie ma szansy na ciążę. Plemnik nie ma nóg, a n apowietrzu szybko ginie więc jeśli nie dostał by się "tradycyjnie" do pochwy to nie masz co się obawiać. z rzadkiego śluzu zrobią się białe kłaczki a potem okres. nie nakręcaj się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merlin_88 0 Napisano Marzec 7, 2012 Jak długo mam czekać? Czytałam gdzieś że od peetingu można zajść w ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merlin_88 0 Napisano Marzec 7, 2012 tyle że nie wiem na ile jest to prawdą lub na ile jest prawdopodobne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zalamana_ciaza 0 Napisano Marzec 7, 2012 ehh tez czekam na upragniony okres, ale przewidywany okres u mnie dopiero 10/12 , nie martw się dobrze będzie ;)))) Teraz się zastanawiam czy mam jakiś śluz, ale faktycznie zauważylam raz na jakiś czas biały, gęsty... ale to podobno o nieplodnych swiadczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merlin_88 0 Napisano Marzec 7, 2012 Ja mam rzadki przeźroczysty z białymi drobinkami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zalamana_ciaza 0 Napisano Marzec 7, 2012 ja niestety nie jestem znawcą w tych sprawach, ale przez te schizy zaczęłam o przebiegu cyklu czytać ;) Może ktoś inny, bardziej doświadczony Ci powie o co chodzi z tym śluzem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobieta simbada Napisano Marzec 7, 2012 Załamana ty to chyba znawcą możesz byc tylko w sprawach gimnazjalnych..czytac cie inie idze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merlin_88 0 Napisano Marzec 7, 2012 Dlatego czekam na jakąś wiadomość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zalamana_ciaza 0 Napisano Marzec 7, 2012 kochana nie chce się tłumaczyć, bo to nie Twój interes ale jestem już po studiach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merlin_88 0 Napisano Marzec 7, 2012 Czy ktoś jest w stanie potwierdzić pierwszy post?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merlin_88 0 Napisano Marzec 7, 2012 Up ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Risae Napisano Marzec 7, 2012 Hej, myślę że nie masz się o co martwić. Jeśli nie doszło do wprowadzenia penisa do pochwy to szanse na zajście są minimalne :) A im bardziej się stresujesz i nakręcasz, że jesteś w ciąży tym bardziej okres może płatać Ci figle! Od nerwów i stresu może się spóźniać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merlin_88 0 Napisano Marzec 7, 2012 Dodam że śluz jest lepki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merlin_88 0 Napisano Marzec 8, 2012 dzięki za pomoc, okres się zjawił :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach