Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MisiaBellla

Tipsy żelowe- kto pomoże?

Polecane posty

Gość MisiaBellla

Witam. Mam pytanie odnośnie tipsów żelowych. Pierwsze pytanie dotyczy tego, czy tipsa mogę założyć na wcześniej wymodelowanego żelem paznokcia. Wiem że robi się na odwrót, ale mój problem jest taki, że moje 3 paznokcie są bardzo, bardzo mocno pokarbowane (góry i doliny) i obawiam się, chyba słusznie, że tips nie będzie się przez to na nich trzymał. Zatem czy mogę przykleić na żel tipsa? A potem robić już zgodnie z zasadami. Drugie pytanie dotyczy żelu który zamówiłam w tym oto zestawie: http://allegro.pl/zestaw-lampa-uv-36w-zele-3x15-tipsy-klej-pilnik-i2178582918.html konkretnie chodzi mi o ŻEL RÓŻOWY JEDNOFAZOWY ŚREDNIO-GĘSTY Czy ten żel jest półprzezroczysty, czy jest pokrywający? Chodzi mi głównie o to, aby nie prześwitywał płytki, która jak wspomniałam jest bardzo brzydka. Cz zatem ten żel zasłoni ją, czy lepiej już zamówić dodatkowy żel kamuflujący. Dziękuję za odpowiedzi.

Gość MisiaBellla
podnoszę temat.

Gość MisiaBellla
Proszę o pomoc.

Gość MisiaBellla
up

Nie. tipsa zakładamy tylko na paznokcie, jeżeli masz taki problem to spróbuj przedłużyć paznokcie na formie

polecam ci rekonstrukcję paznokci super efekt nie tak odrazu ale szybko

Na taki paznokieć to tylko szablon, bo pod tipsa nie wyrównasz płytki pilnikiem tylko ją zedrzesz całkiem, chyba że są lekko garbowane.

Gość wsaws
gratuluje wyboru najgorszego gowna do przedluzania paznocki tipsa nie naklejamy na zle/akryl moze tak jakis kursk?????

Gość wsaws
mialo byc kurs

Gość .keiki.
Dziewczyno! Idz ty najpierw do lekarza i dowiedz się dlaczego masz "góry i doliny" na paznokciach... a później wpadaj na takie błyskotliwe pomysły... :S