Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OstatniaLila

Jak go odzyskać?

Polecane posty

Gość Justyna naturalna blondyna
Z czasem samo przejdzie, a na pewno będzie coraz łatwiej. Póki co, ucinaj wszelkie myśli o nim, jakie Ci przyjdą do głowy, wspomnienia, staraj się go unikać. Zajmij sobie czas tak, żebyś nie miała kiedy o nim myśleć.

Gość OstatniaLila
Justyna naturalna blondyna, rada wydaje się sensowna, tylko dość trudna do zrealizowania, bo starałam się to robić, a nie pomogło.

Gość makal
dziewczynko nie jest mi ciebie zal uderzyl cie ty nadal z nim bylas wiec sama siebie nie szanujesz zero rad do ciebie bo ty

Gość Justyna naturalna blondyna
Nie pomogło, bo za mało czasu jeszcze upłynęło. Też staram się o kimś zapomnieć, już pół roku mija, a ja nadal myślę. Ale jest zdecydowanie lepiej :)

OstatniaLilo, szczerze powiedziawszy, jestem w podobnej sytuacji. Ba, cholernie podobnej. Staraj się zapomnieć. Wiem, że to trudne, dla mnie też to teraz niewyobrażalnie trudne, ale nie ma co. Ten typ na Ciebie nie zasługuje. Zajmij się sobą. Ja np zaczęłam ćwiczyć, przeszłam na dietę, zaczęłam zajmować się sobą. Jest lepiej. Nie zaprzątaj nim sobie głowy.

Gość magda48
Jestem w podobnej sytuacji, tydzień temu mój partner po kłótni powiedział, że do siebie nie pasujemy. Związek trwał półtora roku, cudowny związek. Och po leczeniu raka krtani po utracie pracy, na rencie chorobowej ja aktywna zawodowo, młodsza o 12 lat. Oboje jesteśmy dojrzałymi partnerami ja blisko 50 a on po 55 roku. Moje Zycie się rozpadło na kawałki, umieram z tęsknoty, on nieprzejednany. W odpowiedzi słyszę, że do siebie nie pasujemy, bo czytamy inne ksiązki, słuchamy innej muzyki, oglądamy inne filmy, jestem załamana. Proszę o pomoc, co mam robić, NIE CHCĘ GO STRACIĆ.

Gość mirelka2363
Ja odzyskałam faceta dzięki urokowi miłosnemu. Wielu powie- mało etyczne, ale prawda taka że efektywne.

Gość gość
Sama rzucilas ten urok? Zamawialas gdzies?

Gość gość
Byłam z chłopakiem 4 lata zręczeni miał być ślub wszystko było załatwione i mnie zostawił 3 miesiące przed ślubem powód rozstania jaki podał był taki że przez ostatnie pół roku się często kłóciliśmy ale to nie były jakieś tam poważne kłótnie i stwierdził że jestem nie dobra, nie mogłam sie pozbierać po tym co zrobił bardzo mi na nim zalezało i zależy . Dzięki uroku miłosnemu ze strony http://urokmilosny24.pl znowu Go odzyskałam. Czuję się kapitalnie.