Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcosiedzieje123

czy ciąza jest mozliwa? prosze o pomoc

Polecane posty

12 lutego kochalam sie pierwszy raz ze swoim chlopakiem. zabezpieczalismy sie, bralam tabletki + dodatkowo prezerwatywa. Nie pekla ani nie bylo wytrysku. Zadnej tabletki nie pominelam. Tydzien pozniej dostalam okresu tak jak powinnam, wiec wykluczylam ciaze. teraz od 3 dni ciagle boli mnie podbrzusze, taki bolo jak przy okresie, chociaz do niego jeszcze ponad tydzien, nie wiem cosie dzieje, bol jest straszny proszki nie pomagaja czy to mozliwe zebym byla w ciazy ?w internecie czytalam o podobnych objawach jakiejs wczesnej ciazy, no ale przy takimm zabezpieczeniu i zadnej wpadce podczas stosunku ryzyko moim zdaniem jest zerowe. prosze o powazne odpowiedzi

nie masz co się stresować... Ja mam podobny problem, do okresu mam jakieś 5 dni, wczoraj robiłam test i wynik negatywny, ale ciągle pobolewają mnie jajniki, kiedyś też zauważyłam takie bóle przed okresem, ale nie trwały tyle czasu...

moze one nie sa non stop , ale od poniedzialku w nocy spac nie moglam, z rana boli mniej dzis wcale dopieor w poludnie zaczelo,

Gość kobieta simbada
A nie pomyslałaś, że te objawy to oznaka choroby?????Choroby która możźe spowodować,że niegdy nie zamartwiosz się o nieplanowaną/jakakolwiek ciażę?

wlasnie dzis sie zaczelam nad tym zastanawiac, tylko boje sie isc do lekarza, chcoaiz na pewno pojde jesli nie bedzie to mijac, ale jestem ciekawa co wy myslicie na ten temat, i czy ciaza jest mozliwa

up