Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TinnyLoove

Do mam 3-4mies bobasow...

Polecane posty

Gość TinnyLoove

Jak wyglada Wasz rozklad dnia?czy jest w miare regularny? Chodzi mi o to ile razy w ciagu dnia spia Wasze dzieci,kiedy kapiecie i kiedy kladziecie je spac na noc?

Gość mama dwojeczki
Moja corcia skonczy co prawda 5 miesiecy za 3 dni, ale w zasadzie od 1,5 miesiaca ma taki sam rozklad dnia, wiec napisze: 4 karmienia (3 x 210 ml i raz 240 ml, od miesiaca z kaszka ryzowa) o ok. 6.00, 11.00, 15.00 i 19.00 (czasem z pol godzinna roznica), spi 3 razy dziennie: kolo 8.30, 11.30 oraz 15.30. Kapiel zawsze o 18.30, spanie o 19.00-19.15 (jak wypije mleko) i do rana spi.

Gość ticketpro
ja mam problem z moja 9 tygodniowa corka,ona po kapieli i jedzeniu niechce spac ,czasami zasnie na godzinke po czym sie budzi,je i niechce spac dopiero zasypia kolo 11,budzi sie w nocy miedzy 3-4 na jedzenie,a pozniej miedzy 5.30-6.30 znowu jesc i spi moze 2 godz,co zrobic,zeby nie budzila sie tak czesto??

Gość tikal
ticketpro, wyglada na to ze nie chce spac bo jest wyspana, czytaj za pozno ostatni dzrzemka w dzien

Gość tikal
co zrobic,zeby nie budzila sie tak czesto?? czesto? Moj ma 11 m-cy i budzi sie od 2 do 6 razy, wiec jesli znajdziesz odpowiedz to napisz

Gość mama 3 miesięczniaka
7 pobudka, mleko 11 mleko - drzemka godzinna 12 spacer 14 herbata 15 mleko - drzemka godzinna, czasem spacer (zamiast o 12 albo drugi raz wychodzimy) 18 mleko 20.30 kapiel 21 mleko i śpi do 7 :)

moja 3 miesieczna corcia ma taki rozklad: 9-pobudka 9:30-mleko 12:00-mleko 12:30-spacer ok 15-mleko, czasem drzemka 15 minutowa ok 17-dopija mleko 18:30-kapiel, mleko, sen 3:00-mleko 6-mleko

Gość mama 3 miesięczniaka
do sweet malenka: nie lepiej klasc pozniej i wstawac rano niz klasc o 18.30 i wstawac o 3 w nocy?

Gość Sabrrrina
Up up

Gość Miraculum5
Ja w ogóle nie ogarniam tych planów dnia. moja córcia ma 3.5 miesiąca i nie mamy jakiegoś stałego planu. Karmię piersią, więc mała sama sobie reguluje jedzenie- raz co 2h, a raz co 4h. Jedynymi stałymi punktami są spacer koło 10-11 (zależne od karmienia) i przytulanki od 21, bo wtedy gasimy światlo, ja się kładę z córką i wyciszam, przytulam, usypiam. Potem koło 23 wybudzam na jedzonko i kima.

Gość Miraculum5
Aaa córka z reguły ucina sobie drzemki po każdym karmieniu, takie nieraz godzinne, nieraz 2, nieraz 15 minutowe:) Nieraz wcale nie śpi, ale wtedy po nast karmieniu dymi jak szalona i trzeba usypiać na rękach:)

Gość mozliwe to??
moja 4 miesiace okolo 5 herbatka 80ml 9 lub 10 pobudka 10. mleko okolo 160 ml czasem do 20o ml 12 drzemka okolo godz zazwyczaj na spacerze 14 mleko 15 drzemka okolo poltora godz 18 mleko 20 kapiel 21 lub 22 zasypia na noc 22 mleko okolo 3 badz 4 sie wierci na spiaco mlkeko i spi naz do 9 badz 10 oczywiscire codziennie ogladamy gumi misia i bebe loily spiwam jej, bawimy sie w akuku, mnostwo przytulania i calowania