Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Celineczka:)

Czekajac na brzdaca.

Polecane posty

Calineczka tym sluzem tez sie przejmowalam ze nie bylo a jakos sie udalo. lekarz mowil ze mam go pewnie tylko przy szyjce a ja tam zbadac nie umialam :-)

Witajcie Dziewczyny jak sie macie ?? Dzis 30dc i jakos caly czas tak jakbym czula bol w podbrzuszu i piersi tez mnie pobolewaja zaczynam sie jakos zalamywac bo takie objawy mam prezd @ :( tem. 37.1 i jakos sie boje ze nic z tego nie bedzie tez jakos ta pogoda mnie dobija leje jak nie wiem co. A co u Was nowego Arbuzowa jka tam plamienia ustaly ?? i Ty moje konto przyszla @ ?? Milego dzionka zycze

no hej hej :) no aż dziwne że u Ciebie pada.. powinno być słonecznie.... u nas troszkę chłodniej niż w weekend i wiatr wieje ale w sumie ok :) no w niedziele wziełam ostatnią tabletkę i w przeciągu 7 dni powinnam dostać @... dzisiaj wogóle obudziłam się z bólem brzucha i bólem głowy więc chyba przyjdzie @ dziś albo jutro.... już zapomniałam jak bolą jajniki przed okresem... cały czas cosik brałam więc nic nie odczuwałam.... ale może dobrze że pobolewają to oznaka że pracuja chyba nie ?? :) tylko mam problem bo jak dostane jutro albo w piatek @ to nie wiem jak z wizyta bo kazał mi przyjść 3 d.c. a w weekend nie wiem jak to będzie :/ mam nadzieje że dostane @ bo ostatnio jak przepisał mi tabletki na wywołanie to nie dostałam @... taki mój organizm uparty.... calineczka no najlepiej test zrobić :) arbuzowa a ty jak tam się czujesz???

Czesc dziewczyny Nie mam dobrych wiadomosci. Bylam 3 dni w szpitalu bo plamienie przerodzilo sie w krwawienie i poronilam. Pogodzilam sie z tym bardzo nie przezywam bo to dopiero 5 tydzien ale zal jest. mam jeszcze tydzien zwolnienia mimo ze wszystko samo sie oczyscilo bez bolu. Od razu mozna sie starac na nowo. Ja wiedzialam ze moze tak byc z powodu niskiego progesteronu. Tak ze koniec koncow wracam do staraczek i jestem dobrej mysli kochanie :-)

Arbuzowa Strasznie mi przykro :( 3maj sie Kochana i pamietaj po burzy zawsze wychodzi slonce Co do mnie to jakos tak dziwnie ... wydaje mi sie, ze tym razem sie nie udalo nie wem dlaczego tak mysle ;(

Arbuzowa a jak sie czujesz fizycznie ??

calineczkA Fizycznie wszystko ok bo ja po prostu dostalam taki jakby okres samo powoli sie oczyscilo, nie musialam ogladac zarodka nie czyscili mnie wiec sie trzymam. podobno do ok 5 dni sie samo oczysci i juz bedzie ok a starac sie mozna od razu. Lekarze mowili ze takich poronien jak moje jest bardzo duzo tak ze najgorszy ten okres do 12 tygodnia :-) psychicznie tez jestem ok troszke zal ze sie nie udalo i trzeba zaczac od nowa ale jestem dobrej mysli.

Arbuzowa bardzo mi przykro że tak się stało :( ale mam nadzieje że wszystko będzie ok jak najszybciej i będziesz mogła się od razu starać :) ja jutro mam wizyte u lekarza i zobaczymy co mi powie :) trzymajcie się dziewuszki... życze udanego weekendu :)

Witam dziewczyny !! Jak tam ?? ja mam jakis humor, ze lepiej nie gadac (taki jak przed @) i tym sie nakrecam, ze nic z tego chyba nie bedzie bo jak tak zawsze mam prze@ to wyc mi sie chce :( tem 37.2 no zaczekamy do pn to termin @ (nie wygladam jej) Arbuzowa jak sie masz ?? Moje konto daj znac jak tam wizyta :) 3mam kciuki :) Milego dnia

Gość tak czytma iii
Celineczka:) nie panukuj:OOO cykle to nie tragedia a jak tak sie bedziesz nakrecac to nigdy nie zajdziesz w ciaze cierpliwosci daj na luz dziewczyno spontam bez mierzenia sprawdzania temperatury !!! terz juz masz dosc a co bedzie dalej:O

Gość tak czytma iii
3 cykle to nie tragedia mialo byc to poczatek standardowo do roku ,1,5 masz czas na zajscie jesli jest wszystko ok

U mnie z dnia na dzień chyba coraz lepiej. Powoli się oczyszczam. nie jest źle to wygląda jak zwykły okres. Za ok 4 tygodnie powinnam dostać już normalny okres i znowu możemy rozpocząć starania :-) nie mogę się doczekać. Dzisiaj byłam zrobić sobie badania z krwi na toxoplazmoze i cytomegalie bo u nas w szpitalu nic nie chcą robić na kasę chorych. Po wypłacie zaś wybiorę się do większego miasta zrobić wymaz z szyjki pod kątem chlamydii trachomatis. Chcę się troszkę przygotować na własną rękę :-)

Gość teeeeeeeeeeeeeeee
arbuzowa1983 nie jest tak dobrzeo d razu zachodzic w ciaze miesac po poronieniu nalezaloby conajmniej 3 miesace odczekac z kolejnymi staraniami znajoma moja starala sie miesac po poronieniu udalo sie jej dopiero po roku kolejnych prób o kolejny raz poronila nawet lekarz mi powiedzil ze dobrze jest odczekac conajmniej 3 miesiace

Gość arbuzowa1984
Ja nie miałam łyżeczkowania i ciąża była bardzo wczesna. Konsultowałam to z lekarzem :-)

no witajcie dziewuszki :) jak tam weekend minął? u mnie w miare spokojnie chociaż narobiłam się na działce że jeszcze dzisiaj czuje wszystkie mięśnie :P byłam w sobote na usg i lekarz stwierdził że coś się dzieje... miałam 3d.c. i od razu kazał mi wykupić Clo... biore 2x1 przez 5 dni i w sobotę znowu na wizytę.... zobaczymy co mi powie:) a wy jak tam? pozdrowionka :)

Ja od dzisiaj zaczęłam znowu mierzyć temperaturę.:-) Na czwartek mam wizytę u gin. Zobaczymy co powie. Zastanawiam się nad zrobieniem badań na chlamydie trachomatis.

Witam Dziewczyny !!! Dzis 35 dc i ... jak na rzaie nie ma @ (oby nie przyszla ) tem 37.2 jakos leci Super weekend spokojnie jakos tak milo sie robi - kwiatki mi juz wschodza w doniczkach a jak ten widok oko cieszy :) A Wy jaks ie macie ?? Moje konto super wiesci, ze COS sie dzieje :) Arbuzowa jaki termometr stosujesz ?? ja wczoraj tak dla zabawy sprawdzilam term. ele. i rteciowy i wyszla mi roznica 0.5 stopnia Rteciowy jest bardziej dokladny ?? jak myslisz ?? wszystkie tem. w tym cyklu mierzylam elektronicznym

Różnica może być nawet między tymi samymi termometrami dlatego ważne jest żeby mierzyć jednym i tym samym termometrem cały czas :-) Kochana zrób teścik :-)

A termometr mam elektroniczny bo rtęciowy długo mierzy i boje się, że zasnę i potłukę. Gdzie mierzysz?

Arbuzowa jakos sie boje zrobic test wogole widze, ze wsystkiego sie boje (czytaj rozczarowania ;) ) piersi mnie bola i mam nabrzmiale no ale to tez mam takie przed okresem. Wiesz nie weim jak to jest bo test owu mi wyszed pozytywby 16go marca czyli 11 temu i nie wiem czy to na test nie zawczesnie ?? (cykle mam czasami od 28 de 35d) dzis jest 35dc i sama nei wiem czy zrobic test czy jeszcze zaczekac. A tem mierze w pochwie.

a jeszcze w zeszym tygodniu chyba z 2 albo 3 dni maialm napady takeigo zimna, ze myslalam ze zeby mi powypadaja bylam po cieplej kzpieli i pod koldra + koc z aimno mi bylo (a tem ciala 36.9) nawet moj S czytal informacje w necie i mi powiedzial ze to moze znaczyc albo @ albo ciaza (dodam, ze nigdy nie mialam takich objaowo zimna przed @)

sory za bledy ale w pracy jestem :)

Calineczka zignoruj te głupie teksty małolatów co tu piszą. Ja miałam pierwsze objawy takie, że piersi zrobiły się twarde i bolały trochę a nigdy tak nie miałam. :-) ja bym zrobiła test na twoim miejscu :-)

Gość nie zesrej sieeeee
ty wyzej zadne małolaty, taka prawda!!!!!!!! a prawda w oczy kole!!!!!

Gość nie zesrej sieeeee
test robi sie w dniu spodziewanego @ ale jak sie nie dostanie @ a nie przed bo to glupota!!!!!

Gość nie zesrej sieeeee
robicie test duzo przed@ a potem płaczecie ze negatywny wiecej cierpliwosci

Witam - zrobilam test i klapa negatywny :( kurcze a myslam ,z e sie udalo no nic teraz wyszo, ze mam czekac jak tem spadnie bo mam nadal 37.2 i na @ Milego dzionka :)

Gość MalaRed
Celineczka:) test powinnas zrobic 2 tygodnie od owulacji, jeśli się wie, kiedy się ją ma 6cio dniową ciążę czyli od dnia zapłodnenia, a nie od stosunku. Zagnieżdżenie następuje od 6 do 12 dnia po owulacji i opiero wtedy produkowany jest hormon wykrywany przez test. Niektyórym pokazuje 1 kreskę w dniu spodzeiwanej miesiączki, bo hormon ciążowy może być jeszcze zbyt niski dlateo nie można powiedzieć, że test wykonany 6 dni po stosunku będzie wiarygodny wówczas będzie wiarygodny, gdy po owych 6 dniach wykaże ciążę. Przy negatywnym wyniku wcale nie będzie oznacać, że ciąży nie ma. Celineczka nic jeszcze straconego czekaj spokojnie bo temperatura nadal jest wysoka :) Powodzenia Wszystkim

Gość MalaRed
Celineczka:) test powinnas zrobic 2 tygodnie od owulacji, jeśli się wie, kiedy się ją ma 6cio dniową ciążę czyli od dnia zapłodnenia, a nie od stosunku. Zagnieżdżenie następuje od 6 do 12 dnia po owulacji i opiero wtedy produkowany jest hormon wykrywany przez test. Niektyórym pokazuje 1 kreskę w dniu spodzeiwanej miesiączki, bo hormon ciążowy może być jeszcze zbyt niski dlateo nie można powiedzieć, że test wykonany 6 dni po stosunku będzie wiarygodny wówczas będzie wiarygodny, gdy po owych 6 dniach wykaże ciążę. Przy negatywnym wyniku wcale nie będzie oznacać, że ciąży nie ma. Celineczka nic jeszcze straconego czekaj spokojnie bo temperatura nadal jest wysoka :) Powodzenia Wszystkim