Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama rocznego chopczyka

PRIMIG- buciki dla dziecka czy polecacie?

Polecane posty

Witam Moj synek zaczyna chodzic samodzielnie i tu problem jakie dobre buciki kupic na wiosne-lato. znalazlam fajną oferte na sandalki zabudowane tej firmy tylko nie wiem czy warto wydac te 140 zl i to bez mierzenia? Czy ktoras poleca obuwie tej marki? z gory dziekuje za odpowiedź

chodzi o buty PRIMIGI

Gość mi_zielone
Moja corka miala kilka par tej firmy, polecam spokojnie, sa dobrej jakosci i dosc ladne. Zwlaszcza z sandalow bylam zadowolona i w tym roku tez chce kupic. Nie polecam natomiast kupowania w ciemno, lepiej przymierzyc. No chyba, ze masz mozliwosc odeslania.

Gość ostatnio szybciej
Primigi sa bardzo fajne i chyba duzo drozsze niz 140 zl, z tego co pamietam za ostatnei polbuty dalam cos ok 320 zl

Gość mama rocznego chlopczyka
zostalo jeszcze 3 godz tej promocji kusi mnie a z drugiej strony boje sie że bedą za wąskie na podbiciu bo synek ma wysokie podbicie. A jak ma dlugośc stopy 12cm to o cm wieksze sandalkimuszą byc?

Gość ja tam bym nie kupowala
w ciemno

Gość Dobre butki
a właściwie najlepsze jakie istnieją w ostatnim tescie z 16 najlepszych marek to kolejno superfit goretex półbuty, richter sympatex butki, gehgutigut G10, timberland splash blaster półbutki, elefenaten (te i te powyżej mają juz ocenę dobrą a nie bardzo dobrą), potem są bama półbutki, primig goretex butki (ocena dobry) i uznane za zbyt wąskie w porównaniu z najnowszymi zaleceniami instytutu ortopedycznego dla najmłodszych dzieci, potem były boyz boyz by lock półbutki i reszta już nie najlepsze bo nawet dobrej oceny nie dostały to: skechers skx i kappa (półbuty). Wymienione primigi kosztują w Niemczech 99,95 euro a nie należą do rewelacyjnych jeżeli chodiz o zdrowie małej stopy.

Gość Dobre butki
Butki Superfit Goretex półbuty dostały najlepszą ocenę a są tańsze od primigów bo kosztują 89,95 euro .

Gość gość
Ja swoim maluszkom kupowałam i kupuję nadal buty marki Primigi, Są idealne dla małych stópek ze względu na wyprofilowanie i wysoką jakość, a w sumie o to głównie chodzi żeby dziecko czuło się w nich komfortowo i bezpiecznie. Największy wybór mają w sklepie internetowym www.Eurobuty.com.pl więc polecam wam zerknąć ;)