Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanaAniepowinna

kochankowie.jacy są wasi?

Polecane posty

hej :) jakie macie uklady z kochankiem? czy laczy Was tylko seks czy moze cos wiecej ?? macie mezow?rodziny?dzieci? pytam bo mój kochanek chyba oszalał...chce zebym zostawila meza.....bo generalnie coraz rzadziej uprawiamy seks a coraz czesciej jetesmy w stanie szczerze pogadac.poprzytulac sie :) nawet wyjsc na piwo :) tez tak mialyscie? ile trwaja juz wasze romanse? pozdrawiam

tez tak mowilam przez kilka lat malzenstwa....pozniej zycie wytyczylo nam osobne drogi z mezem..choc nadal zyjemy razem.jest jakies tam uczucie...ale i tak czuje sie bardzo samotna w tym malzenstwie...

i to by było na tyle wypowiedzi? założę się , że co 4 kafeterianka ma kochanka :) dziewczyny...jesteśmy anonimowe, więc dlaczego taka cisza??

up

Gość PAJ HI WO
ja nie mam jeszcze a chcialabym, niestety ten moj upatrzony strasznie sie waha, wlasnie ze wzgledu na mojego meza.... :(

moj tez sie wahal...ale ja od samego poczatku znajomosci wiedzialam, ze bylby dobrym kochankiem....i widze, ze odkad sie spotykamy zmienil sie...spowaznial...i nawet sie oswiadczyl....ale ja mam meza...synka..nie wiem co dalej robic....w malzenstwie mi sie nie uklada....a z nim? jest cudnie...wszystkie problemy staja sie blachostkami....