Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JACA74__...

przykra sprawa :(

Polecane posty

Gość JACA74__...

akuratnie byłem u jednego kolo na parafii i zaszłem do sklepu żabka po fajki i napój. i jak się wbiłem to lipie że dwie szmaty takie po ok 25 lat te sprzedawczynie mnie obcinają i coś szeleszczą. i patrze ale tak że te prostytutki nie czaiły że zarzucam na nie lipo i one bankowo w mój temat nawijały bo nikogo nie było w tym sklepie. i widze jeszcze ze się ta jedna co mnie kasowała tak do mnie banan zarzuca na facjate a ta druga - taka czarnawa się wbiła na zaplecze. i ja nic bo mam swoją kulture i wiem że tam jest monitoring, dałem sieke a ona mi nawija o jakiś naklejkach że niby jakaś maskotka jest do wygrania. i pokazałem jej wtedy fakena i poszłem bo akuratnie zalatany byłem. ale teraz muzguje coby tak tego nie odpuścić bo nie mam życzenia coby jakieś prostaczki ze sklepu do mnie sie uśmiechały czy nawijały. ja od takich pionków to sie bujam z daleka. i tak teraz obczajam że jest mus jutro tam się wbić z abartotem i bluzgi zapodać czy lepiej jest skarge napisać do ichnego kierownika ???. sam nie wiem.

Gość kanapka z kajzerką
na początek zapisz się do podstawówki

Gość mama szukajaca
nie da sie tego czytac

Gość JACA74__...
dokładnie - laska co tyra na kasie w sklepie albo jedzie na szmacie albo kelnerka jakaś to zwykły pionek jest i szmata. i z takimi zerami ja nawijki nie uskuteczniam ani nie lipie na takie coś.

Gość jaca cweluszku
lipo to wizjer frajerze.... a do tyrki hartuj git...wspolasow po sitwie parowo

Gość los me no
wracajcie do paki chłopaki

Gość JACA74__...
dodam - w tych sklepach u mnie na parafii gdzie było na ostro to już żadna prostytutka do mnie nie nawija ani nie robi jakiś uśmiechów głupich. tak - czają suki że są zerami przy panu i że pan nie ma życzenia coby z nim nawijać.

Gość buuuuuuu,,
skad ty te grypsere wzioles :O na wolnosci zamienniki ? :O

Gość JACA74__...
grypsery na wolce nikt nie sprzedaje. ja nawijam tak jak mi łacno jest i tak coby np bochen czy ucho skumali w czym jest temat jak do nich nawijam. ale chuj z tym.

Gość JACA74__...
frajerm jest jarecki twój że ruchał twoją jarecką te prostytutke a ta szmata się nie wyskrobała i ciebie porodziła taką mameje. ty jakiś wiatropylny jesteś i na chuj sie wcinasz ?. bankowo w pędzel nie byłeś klepany a szkoda.

Gość jaca cweluszku
hahaha:D mozg ci odbili frajery swoimi kutasami...hahaha

Gość jaca cweluszku
hahahaha:D FRAJER!!!!!!!!!

Gość JACA74__...
zjadłem trochę kupy i się uspokoiłem :)🖐️

Gość JACA74__...
dodam też - ja do takich kulawych lasek nie startuje i dlatego nie mam życzenia coby takie coś do mnie nawijało. w sklepie to jest jeszcze luz bo mało ludzi ale jak by tak na mieście taka podeszła z tego sklepu i nawineła do mnie i by to ktoś przyciął co mnie zna to była by wiocha dla mnie wtedy. i ja mam dużą kulturę swoją ale mogło by tak być że taka szmata przyswoiła by wtedy z liścia od pana. tak - i wtedy znowu by było że ja jestem ten największy chuj a to moja wina nie była by wcale.

Gość JACA74__...
a tak zapytam - a w tych żabkach jest bankowo monitoring czy nie ? po mojemu jest ale akuratnie nawinełem na parafii jak się bujałem po fajki że jednak nie bo jak kroją w żabce to niby jest luz. tak że nie wiem - może da odp jakaś bizneswomen a'la kasjerka czy sprzątaczka z tego sklepu. plisss

Gość JACA74__...
niech która mi tu odpowie na cito - pan już nie będzie perfidnie poniżał szmat ze sklepu ale musze mieć odp w ten temat

Gość krejzulinska
jestem ajentką żabki i drogi kolego w każdej żabce obecny jest monitoring :) pozdrawiam :P

Gość JACA74__...
dzięx - a utarg z takiej żabki to odbiera konwój czy pracownik odwozi do banku ? tak zapytuje z nudów