Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinoss

Moja dziewczyna się nie myje...

Polecane posty

Gość marcinoss

Ostatnio chciałem zrobić jej minetke zaprzeczała, a jak zszedłem na dół poczułem ten okropny zapach. Majtki miała zabrudzone, chociaż czarne - było widać. Jest ładna, delikatnie i naturalnie się maluje, codziennie ma umyte i pachnące włosy ale chyba o reszcie ciała zapomina... Ostatnio czułem też jej stopy. Chodzimy od niedawna i takie sprawy nie miały szans wyjść wcześniej. Co mam zrobić? Od tamtej minetki zbiera mnie na wymioty na samo wspomnienie. Przecież jej nie powiem, że śmierdzi!

Gość alkaprim po sexie
a twoj fajfus to pewnie zawsze fiołkami pachnie

Gość marcinoss
zwykle spotykamy się u mnie, mam prysznic pod ręką i zawsze biorę go przed spotkaniem. Ona nie zgadza się na wspólny prysznic niestety - nie mam w domu suszarki, a ona ma bardzo długie włosy i nie ma mozliwości nocowania u mnie.

Gość prawikkkk1991
to stopy dziewczyn też śmierdzą ??? Szoke !!!!!!

Gość marcinoss
niestety czasem bardzo śmierdzą. Jak mam jej to powiedziec?

Gość Aaaaaaqqqqqqwwwwww
A może nie chciała, bo wiedziała, że od rana nie miała okazji się umyć? Po całym dniu? A stopy mogą śmierdzieć od nowych butów chociażby.

Gość .rentajo.
i lizałeś tą śmierdzącą cipe ???

Gość gododkbmfgo
cipka jest cipką gdy pachnie cipką matole!!!

Gość marcinoss
no lizałem chociaż śmierdziała ale trwało to z minute, czułem takie zamulenie na języku... fuj...

Gość klopssssss
moze ma grzyba, i urosnie ci grzyb na jezyku

Gość hmmmmama zazajj
jak czlowiek wie , ze ma randke to powinien sie przed nia wykapac!!! ostatnio mialam tak z moim facetem oczywiscie mu powiedzialam aby myl sie dokadniej, posmialismy sie z tego nieswiezego pena i juz to sie nie powtorzy :D

Gość klopssssss
moze ma grzyba, i urosnie ci grzyb na jezyku

a niby dlaczego nie powiesz? ja bym powiedziala, może nie "śmierdzisz" ale jakos delikatniej, nie patyczkowalabym sie z brudaskiem :)

Gość piiipka
może jest chora ? hm?

Gość marcinoss
właśnie nie chce jej zranić, jest naprawdę fajną dziewczyną... ale jak to zrobić..

Gość jhuu
o matko.. tragedia, wspolczuje

Gość alebezedura
ja miałam kiedyś takiego faceta... niestety musiałam zakończyć tę znajomość, bo nie wiedziałam jak mu to delikatnie powiedzieć - zresztą każdy powinien dbać o higienę bez przypominania o tym... Ale może faktycznie to było jednorazowe?

Gość lkuijyhrgtfds
na bank ma albo grzybice albo zakazenie bakteryjne. albo je rzeczy ktore potem daja taki zapach np ryby czy czosnek, cebula.. zdrowa umyta kobieta nie smierdzi. nie ma bata. jest lekki typowo kobiecy zapach ale nie SMRÓD

Gość iuqiuwq
Cipka ma specyficzny słodkawy zapach, normalnych facetów to podnieca. Teraz niestety takich osob jest coraz mniej, nie wiem skąd się to bierze

Gość vfghfghfh
kobiety pukają sie z różnymi fiutami i ich cipki przesiąknięte sa ich zapachem

Gość aninom
Może jadła tuńczyka i pomyliła wargi xD

Gość przeżyłam szok ze smierdziucha
zerwij z nią. brudas to brudas nie myje sie dziś nie będzie się myć jutro ani za rok i całe życie będziesz że smotruchem siedział. mamy w rodzinie panice 18 lat.Myje się raz na tydzień nawet wtedy kiedy ma okres. cuchnie nieprzeciętnie. mieliśmy wątpliwa przyjemność dzielić z nią mieszkanie na wczasach. 4 dni przy okresie bez mycia. W samochodzie jak jechaliśmy dostałam torsji. syf a nie dziewczyna a oko codziennie wymalowane. Mąż mi tłumaczył że powodem jest to, ze jej matka nie nauczyła higieny, bo w domu patologia i nie mają cieplej wody a czasami żadnej wody jak nie zapłacą rachunków. lepiej odciąć się od takich smierdziuchow. przeżyłam koszmar a nie wczasy. w efekcie Maz kupił jej świeczkę zapachową i dał żeby Ci szafy włożyła bo nie szło wejść do jej pokoju. Ludzie to był koszmar jak dziewczyna może cuchnac. Dodam że codziennie coś pralam i nie dala bielizny di prania przez 2 tygodnie tylko w takiej śmierdzące chodziła.