papati 0 Napisano Marzec 7, 2012 HEJ LEKARZ ZAPISAŁ MI TABLETKI ASUBTELA NIEWIEM CO ONICH MYSLEC. WCZESNIEJ BRALAM ROZNE TABLETKI I ZAWSZE BO NICH TYLAM I ZLE SIE CZULAM , MIALAM 3LATA PRZERWY W TABLETKACH. CO MI MOZECIE O NICH NAPISAC? POZDR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość romanova Napisano Marzec 7, 2012 ja stosuje drugi cykl. osobiscie zle je znosze, niestety - non stop bola mnie piersi (naprawde BOLA, nie ze sa po prostu tkliwe), libido zerowe, ostatnio doszly humorki. mimo ze wykupilam 6 opakowan, zastanawiam sie mocno nad zmiana. z drugiej strony, mysle ze wiele kobiet na nie dobrze reaguje. bo niby czemu nie?... wczesniej zdazylo mi sie brac cilest (spadek libido), diane35 (koszmarne gule pod skora na linii zuchwy) i jeszcze jakies inne, ale szczegolow nie pamietam. skadinad wiem, ze na diane35 wiele kobiet reagule dokladnie odwrotnie niz ja, czyli wrecz im sie skora poprawia. a u mnie - zalamka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papati 0 Napisano Marzec 7, 2012 NO WLASNIE BOJE SIE ZE ZNOW PRZYBEDZIE PARE KILO I ZLE SAMOPOCZUCIE. ALE JAKIS SPOSÓB ANTYKONCEPCJI MUSZE STOSOWAC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość romanova Napisano Marzec 7, 2012 mi zadne kg nie przybyly przy zadnych pigulach. ale te cycki to jakis koszmar, naprawde. sa jeszcze wieksze niz zwykle :/ spanie na brzuchu to marzenie. a jak spie na plecach, to moja kocica po mnie chodzi i mam ochote ja zabic za bol, jaki sprawiaja jej male lapki wbijajace sie w nabrzmiala tkanke :/ sprobuj z asubtela przez miesiac i zobacz, jak twoje cialo reaguje. swoja droga to nie rozumiem, dlaczego ginekolodzy przepisuja nam pigulki na oko, bez zadnych badan hormonalnych itp. przypomnialo mi sie, ze bralam jeszcze jeanine i bylo z nimi ok. niestety, w ciagu ostatnich 10 lat zmienialam miejsce zamieszkania i lekarzy takoz, wiec kazdy przepisywal, jak mu czapka lezala :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach