Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samba_sikoreczka

dziwny problem...śluz... tydz sie okres spóźnia...

Polecane posty

Gość samba_sikoreczka

WItam doświadczone panie. Mam problem i liczę na szczere wypowiedzi na ten temat. Spóźnia mi się okres już tydzien...robiłam testy owu i wyszła mi 10-12 dc. oczywiscie przytulanie było....zamiast okresu pojawił mi się śluz gęsty biały...czasem ciągnący sliski z białymi grudkami. gdzieś wyczytałam że to są pierwsze objawy ciąży! co wy na to? czy to możliwe? co o tym myślicie? pozdrawiam

Gość nie, to nie możliwe
od przytulania się w ciąże nie zachodzi przecież.

Gość kaska300
rozumiem . A betahcg ? Masz mozliwosc zrobienia ?

Gość bejbe.dudka
Ja jak byłam w pierwszej ciąży nic mnie nie bolało ani piesi ani brzuch nic. miałam tylko taki ciągnący się, lepki, czasami nawet śliski biało-prześroczysty ŚLUZ aż do 8 mc. ok 4 miesiąca ciągły mnie sutki, piesi były pełne. Być może to ciąża skoro mówisz że masz brak misiączki.

Gość samaba_sikoreczka
No nie mam właśnie tylko na zlecenie lekarza...niedawno się przeprowadziliśmy z mężem na wieś i nie bardzo mogę się tutaj odnaleźć. Ginekolog tylko jeden 2x w tygodniu na zapisy a do najbliższego "miasta" mam 70 km .:(

Gość kaska300
to nieciekawie. Skoro testy nie wychodza,to nie ma sensu robic kolejnego . Zostaje ci teraz tylko czekanie . Wspolczuje,bo znam ta niepewnosc

Gość kaska300
toc ona pisze,ze na krew nie ma jak isc,bo robia u niej na zlecenie lekarza .

Gość nie, to nie możliwe
pierwsze słyszę żeby beta była tylko na zlecenie lekarza. Lekarz zleca betę tylko jak jest jakaś niepewność co do rozwoju ciąży, a w innych przypadkach kobiety robią prywatnie.

Gość kaska300
ona pisze,ze na wsi mieszka. Wez dobrze przeczytaj,a potem pisz

Gość samaba_sikoreczka
To jest cholernie mała wieś. I jak za każdym razem mieli by zanosić badania do laboratorium to się im nie opłaca zwyczajnie. Chętnie bym poszła na betę ale 140 km w jeden dzień zrobić trochę duzó. Dziękuję kaska300;*

Gość nie, to nie możliwe
czytałam uważnie i załapałam że mieszka na wsi. Tylko po prostu jakby mi się działy takie schizy to bym nie patrzyła że 70 km w jedną stronę, ale to tylko moje zdanie.

Gość nie, to nie możliwe
może jak masz dostęp do neta to poszukaj może gdzieś bliżej jest jakieś laboratorium.

Gość etsktdfjklgjdfklgjfdkl
ja mialam chyba wszystkie objawy ciazy przed@sluz w ciazy przed@ mialam bialy jak mleko bardzo mokry bez zadnych grudek czy nitek,duzo sluzu,ok

Gość etsktdfjklgjdfklgjfdkl
mi sie nie ciagnal, sprawdzalam palcem to zostawal taki gesty sluz na palcu,zrob test, nie rozumie ,okres sie spoznia a ty testu nie zrobilas tylko tu sie pytasz

Gość samba_sikoreczka
zrobiłam 3 (każdy z innej firmy) testy które wyszły nieprawidłowe.

oj tam odrazu objaw ciazowy, ja mam taki sluz np w fazie lutealnej, zaraz przed miesiaczka pojawia go sie wiecej, wiec nie sugerowalabym sie tym lec po test jezeli Cie to martwi, ewentualnie zrob jak ktos juz wyzej napisal test beta hcg

Gość meg_an157777
Co z Wami..przeczytajcie co dziewczyna napisała wcześniej.Mieszka na wsi nie ma możliwości zrobić bety..testy robiła...a każda z nas powinna wiedzieć że tonący brzytwy się chwyta...

Gość kaska300
niektorzy czytac tu nie umieja . No coz . Autorko,musisz czekac teraz na wizyte do gina niestety . A masz jakies inne objawy moze ?