Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki jeden brunet nocą

Mam romans z córką najlepszego kumpla...

Polecane posty

Sprawa jest dość skomplikowana. Od jakiś 5 miesięcy mam romans z córką najlepszego kumpla. Pracujemy w jednej firmie, znamy się od 5 lat. Był ze mną w trudnych chwilach, wspierał mnie kiedy rozwodziłem się z zoną. Wspólne spotkania, wspólne posiłki, wyjazdy. Jednego wieczoru zabalowałem u kolegi w domu. Jego żona była z synem u siostry a córka została w domu. Usiedlismy z Krzyśkiem wypiliśmy jedną butelkę, później drugą i tak się zaczęło. Po wszystkim Krzysiek powiedział,żebym nie brał taxy tylko przenocował u niego w gościnnym a sam poszedł do siebie do pokoju spać. Kiedy szedłem do łazienki po korytarzu przeszła ONA. Była w samym ręczniku i patrzyła na mnie tymi swoimi kocimi oczami. Skręciła do siebie do pokoju a ja zostałem w łazience. Po powrocie do pokoju gościnnego, rozebrałem się i położyłem się do łóżka, po chwili usłyszałem pukanie, to była ona. Reszty możecie się domyślić. Sytuacja chora, ale trwa juz trochę czasu. Nie wiem jak się zachować, nie wiem jak zareagowałby Krzysiek na wieść,że chcę być z jego córką. To totalnie pokręcone.

Gość ja ci radzę nie jeść
kolacji bo później takie rzeczy się śnią:D

Dodam, że pisząc "wspierał mnie" miałem na myśli, że z kumplem też miałem romans.

Gość takie tam duperele nic więcej
Znałam kiedyś pewnego Krzyśka, który zdradzał żonę z córką kolegi :( Chyba Twój koleś trochę Ci pysk obije kiedy się dowie :D I, szczerze mówiąc, dobrze zrobi!

Gość Mska..
dobrze że z jego córką a nie z nim :classic_cool:

Gość VAXIO
A jak ty bys zareagowal jakbys sie dowiedzial ze twoj kumpel ma romans z twoja corka i ze chce z nia byc?

Gość ile ta jego córka
ma lat??????

Gość taki jedne brunet nocą
nie to jest jednak najgorsze myslac, ze spotkam te jego seksy core, podjechalem tam kiedys to niego, drzwi otworzyla jego matka i wierzcie mi, byla tak seksowna, te jej pelne mleczne piersi az sie prosily zeby wyladowac w moich ustach .... domyslacie sie co sie stalo .... teraz ona mnie szantazuje, ze albo jej bede tak zawsze robil, albo powie Krzyskowi o tym, ze ja przelecialem

Gość prezentujesz nam taką
historyjkę i jeszcze żądasz od nas poziomu, bo jak nie to zmienisz forum? Buahahaha :D dobre koleś, naprawdę dobre