Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila4393

Czerwone plamki

Polecane posty

Gość kamila4393

Witam. Moja corcia od paru dni miala na nozce czerwone sorstkie plamki, a dzisiaj po kapieli zauwazylam ze jest ich coraz wiecej i na drugiej nozce tez sie robia. Takie czerwone szorstkie plamki... Co to moze byc..???

Gość Qikka
AZS?

Gość szz
kurde...nie chce cie zdenerwować ale ja tak miałam mając rzuty choroby. jeśli te plamki to wybroczyny, twoje dziecko moze miec zespół scholeina henoha. odezwij sie na gg 7302432, powiesz mi więcej na ten temat i mam nadzieje ze rozwiejemy wątpliwości. Ja zaczelam chorować mając 6 lat

Gość kamila4393
mysle ze to moze byc tez skaza białkowa. niewiem czy isc do pediatry z tym czy od razu do dermatologa....

Gość do szz
czy Ty na glowe upadlas... do autorki: pewnie ma na cos uczulenie....

Gość do szz
czy Ty na glowe upadlas...tak starszyc kobiete...szorstkie plamki a wybroczyny to chyba jest roznica do autorki: pewnie ma na cos uczulenie....

Gość doautorki
ile wieku macora

Gość doautorki
poza tym polecam mas cholesterolowa

Gość szz
Nie, nie upadłam na głowe. kiedy miałam 6 lat miałam na nogach plamki. Na początku małe kropki, potem coraz większe, gęsto rozsiane po całych nogach. To były wybroczyny, wynikajace z pękajacych naczyn krwionośnych. Wyskakiwały mi po wysiłku fizycznym albo kąpieli w zbyt ciepłej wodzie. Autorka pisze o plamkach, więc odpowiedzialam, to co jako pierwsze przyszło mi na myśl. Uraził mnie atak na moją osobę, bo moja mama szukała dlugo pomocy dla mnie i objeździła wiele szpitali zanim ktos w koncu powiedzial co to jest i czym spowodowane. Autorko, mam nadzieje ze to nie choroba o ktorej mysle. Idź do pediatry. Sprawdź tez na wikipedii chorobe o ktorej pisałam, tam jest zdjecie plamek, porównaj je z tymi na nogach twojej córki. Mam nadzieje ze nie o takich plamkach mowisz

Gość kamila4393
szz nie, nie o takich plamkach mowie napewno. Dodam ze corka ma 3 miesiace i jest karmiona piersia.

Gość kamila4393
.......