Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opoopppo[[po

Wkurza mnie to, że jestem filigranowa, a tymczasem

Polecane posty

Gość opoopppo[[po

poznałam pewną dziewczynę. Jest niska, drobna, zgrabna, ma mały, proporcjonalny biust. Strasznie mi się spodobała (jestem hetero). Podobało mi się w niej dosłownie wszystko to, co nie podoba mi się we mnie. Wkurza mnie moja szczupłość, małe cycki (a niby jakie miałabym mieć przy wadze 48 i wzroście 158?) i tak dalej... Jestem nienormalna.

Gość a ja wszystkich
w niej ci się podoba,a w sobie nie? to jak ona wyglądała? może podobała ci się jej twarz?

Gość opoopppo[[po
Jej twarz teżmi siępodobała, chociażnie była jakaś wyjątkowo ładna

Gość opoopppo[[po
Dla innych jestem bardzo wyrozumiała, w każdym widzę cośładnego, gorzej z samą sobą. Najbardziej wkurzają mnie moje chude łydki i wiecznie wystający brzuch :(

Gość my ding ding dong
ja przy mniej więcej podobnych wymiarach wcale nie mam małych cycków :D

Gość ja mam 158cm i waze 47
kg i mam duze cycki. Niestety za duze:O I czasami wolalabym miec mniejsze

Male i filigranowe dziewczyny sa jak dla mnie bardzo atrakcyjne. Wierz mi male piersi i chude lydki, to nie problem ;)

Gość opoopppo[[po
Ja mam cycki proporcjonalne do sylwetki, lubię je w staniku (nawet miękkim), ale bez już nie

Gość ghrrrhhrr
"Wkurza mnie moja szczupłość, małe cycki (a niby jakie miałabym mieć przy wadze 48 i wzroście 158?) i tak dalej..." 48kg przy Twoim wzroście to wcale nie jest tak mało. sama mam 167 i przy wadze 48kg miałam rozmiar C. Może to też nie aż tak duże piersi ale też nie malutkie.

Gość opoopppo[[po
Niby nie mało, ale mam chude nogi niestety. Może trochę przesadzam, ale po prostu źle się z tym czuję

Gość jinkja
Jesteś ok. Nie chcę nikogo obrażać ale mam takie doswiadczenia, że małe chude dziewczyny nieładnie pachną, albo z ust albo w ogóle. Poza tym wszystkie, które znam mają ciągle mokre dłonie.

Gość ghrrrhhrr
"Nie chcę nikogo obrażać ale mam takie doswiadczenia, że małe chude dziewczyny nieładnie pachną, albo z ust albo w ogóle. Poza tym wszystkie, które znam mają ciągle mokre dłonie." Padłam :D