Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuuiyyuyuiiyu

Czy odrzuciłyby was hemoroidy u partnerki?

Polecane posty

Gość yuuiyyuyuiiyu

Mimo młodego wieku i braku jakiejkolwiek przeszłości seksualnej, mam na odbycie nieestetyczne hemoroidy. Jestem zapisana do proktologa, niestety dopiero za 3 miesiące. Zaczęłam współżyć ze swoim chłopakiem, ale wszystkie zbliżenia były o korzystnej dla mnie porze, w ciemności. Obawiam się, że następnym razem kiedy będzie np. chciał mi wylizać, albo wziąć mnie od tyłu, zobaczy je. Pytanie do panów: co byście powiedzieli na coś takiego? Czy czulibyście obrzydzenie do kobiety?

Gość tbdfg
Z hemoroidami odpuść sobie seks od tyłu.

Gość Mel... Gibson
Hemorojdy rzecz normalna, moja żona po porodzie miała i mi to nie wadzilo tylko anala nie bylo. Wejdz do miski lub wanny z bardzo ciepłą wodą to sie wciągna i znikna. Żonka tak robiła:)

Gość yuuiyyuyuiiyu
Niestety, mam je od bardzo dawna. Od dziecka, miałam wtedy problemy z wypróżnianiem itd, moi rodzice mieli to w dupie. Teraz już jestem dorosła (tzn mam 20 lat), niedawno miałam badania typu kolonoskopia itd, więc lekarze widzieli jak to wygląda, ale nie bardzo się przejęli, dlatego poszłam zapisać się do proktologa...

Gość yuuiyyuyuiiyu
Pisząc o seksie od tyłu nie mam na myśli anala, póki co nie planuję, a hemoroidy są według mnie sporą przeszkodą "estetyczną". Jeszcze mu opadnie albo co... :(

Gość sporttozdrowie
radzę sobię kupić "OTREX" mi to od razu pomogło a i do tego stosowałam czopki proktohemoland-polecam. obeszlo sie od wizyty u proktologa. wiesz ze nie leczone moge prowadzic go raka? lepeij sprobuj choc zaleczyc

Gość yuuiyyuyuiiyu
Raz "oglądałam" swoje, wyglądają inaczej. Ale też okropnie.

Gość Ciekawska panna 84
Też jestem zainteresowana właśnie tym oto pytankiem? co panowie na to :) Ja znów jestem po operacji tego cholerstwa :( ale i dobrze przynajmniej juz się nie męczę ,a pojawiły sie dopiero po porodzie .Prędziej nie miałam z tym styczność:( teraz juz nie mam problemu...Ale za to po opercji zamiast gózków pojawiły sie takie kawałeczki maleńkie zapasu skóry.I też mi z tym jest nie fajnie:/

Gość yuuiyyuyuiiyu
Takie bardziej guzki, nie farfocle. Nie bolą mnie ani nic, po prostu są

Gość yuuiyyuyuiiyu
I to nie jest śmieszne, naprawdę... :( Pewien lekarz pytał mnie, co robiłam (w kontekście seksualnym), że je mam.

Gość brotsienn
o, fuj!!! :O kakaowe oczko powinno być gładziutkie :O

Gość yuuiyyuyuiiyu
Każda choroba jest "fuj" :O

Gość riczi ricz
weź nigdy nikomu tego nie pokazuj. a w ciemnościach to i tak czuć pod palcami, że masz hemoroidy :O

Gość Ciekawska panna 84
TO ZNACZY nawet po wyleczeniu tego cholerstwa mamy się wogóle juz nie bzykać ? takie jest wasze zdanie.Tak wiadomo że je czuć,czy hemoroidy czy tylko ta skórke.ale jest to choroba cywilizacyjna .więc ja juz nic na to nie poradze:( A wydaje mi się że jak ktos pokocha dla niego nawet to nie będzie wazne .Mój były znów inaczej reagował ,znów lubiał tam lizac bo wiedział że to jest moje miejsce które jest bardzo wrażliwe i to nie wygląda u mnie NAPEWNO jak te ochydne zdjęcie wyżej;)

Gość Fachowiec 358
niezły z niego desperat :O

Gość Ciekawska panna 84
nie desperat tylko był ze mną długiiii czas nawet w czasie gdy lezałam w szpitalu więc wiedział o wszystkim.A po pierwsze to nie ja tego chciałam tylko on sam zabiegał.....Aha i jak ktoś doda dlaczego mnie zostawił ?;) otóż nie zostawił.Bo to ja zakączyłam ten związek :)

Gość Ciekawska panna 84
bardzo lubie sex analny ale zaraz po sexie nie czuje kiedy wychodzi ze mnie gowno-tez tak macie?

Gość Ciekawska panna 84
a po drugie problemu ze zwieraczem to nie mam:P :D więc Panu już podziękuje......;)

Gość Ciekawska panna 84
moze jakbym po sexie analnym na jakis czas zakorkowala dupcie zeby sie nic nie ulewało ?

Gość doktor proktolog
odetnij nożyczkami i z głowy :)

Gość yuuiyyuyuiiyu
Widzę, że pełno tu niedojrzałych idiotów :O Zostawicie każdą dziewczynę, którą np. zachoruje? Gratulacje. On jeszcze nie wie, że je mam, ale za każdym razem kiedy wsadza mi ręke w gacie, albo liże, to myślę tylko o tym, żeby przypadkiem tam nie dotknął. Nie chce mi siętłumaczyć, opowiadać co i dlaczego. Ale zanim pójdę do lekarza, zanim będzie zabieg, zanim sięzagoi to jeszcze trochę minie...

Gość nsgvudf
normalnie się kjochaj i wcale nie zwracaj na to uwagi. Oni nawet tego nie zuważą chyba ze bedzie próbował ci tam pchac paluchy :P Nawet jsli zobaczy to mozesz mu spokojnie to powiedziec ;) faceci tez je mają i wcale nie jest ich taki mały odsetek :P

Gość yuuiyyuyuiiyu
No właśnie, wiem, że sporo osób je ma, ale jest mi strasznie wstyd, że się zaniedbałam. Niby jestem szczupła, zdrowa, zadbana, a tu takie coś i w tak młodym wieku