Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzizasssss

jak sprawdzic czy moj były ma kogos?

Polecane posty

Gość dzizasssss

Nie gadamy ze soba od czasu rozstania czyli ponad rok.pozostal mi po nim niesmak straconych na niego lat..nie czuje do niego nic dobrego.ale ciekawi mnie bardzo czy ma kogos.nie spytam,bo nie chce sama byc wypytywana.nie chce sie z nim kontaktowac,ale chcialabym wiedziec.nie wiem nawet gdzie teraz w krakowie mieszka,raczej nie spotkac go przypadkiem z dziewczyna. jakies pomysly?

nie powinno Cie to wcale interesować zajmij się swoimi sprawami i wyluzuj

Gość adam;adam;
chyba tylko przez portale społecznościowe lub wspólnych znajomych, ale po co Ci to wiedzieć?

Gość gonzolea
jak były to były, daj sobie spokoj wykasuj z pamieci i tyle gówno Cie obchodzi czy kogos ma czy nie... tyle czasu minelo to sobie odpusc, najlepsze wyjscie, a nie drecz sie glupimi myslalmi.

Gość dzizasssss
nie drecze sie,jestem po prostu ciekawska..mam to w dupie.wiem,ze mial kogos w zeszlym roku ale nie wiem czy sie nie posypalo,bo nie jest fajnym chlopakiem na dluzsza mete..do lata u.r byly na fejsie zdjecia dodane przez jego znajomych(on nic nie dodaje nigdy) gdzie byl z nowa dziewczyna,a potem nic..wiec nie wiadomo:)

Gość himensito
gon sie dziewczyno bo masz jakies chore wizje i myslenie, generalnie jestes beznadziejna i zdesperowana.... chora taka ciekawosc....

Gość chcemy lasek z
ciekawość to pierwszy stopień do piekła