Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z meszkiem

dziewczyny co na MESZEK, pomozcie

Polecane posty

Gość z meszkiem

hej dziewczyny, niedawno odstawilam hormony i niestety moja cera swiruje, oprocz tego ze obsiadly mnie pryszcze to nad gorna warga pojawił sie meszek!!!!!!!! niewiem co mam na to poradzic, jak go usunać, troche sie boje ze po depilacji wlosy stana sie mocniejsze i ciemniejsze, ale z takim wasikiem tez niechce byc bo pod slonce bardzo go widac:( moze jakis krem do depilacji?? mozecie cos poradzic??

Gość gfhgjhjk
odstawilas pigulki anty?

Gość ghfghfhghfghyyy
zaden wosk, wzmocnia sie!! kremem do depilacki na przemian z kremem rozjasniajacym....

Gość z meszkiem
tak po 10 latach odstawilam plastry anty i moja cera zeswirowala. boje sie isc na wosk ze beda podraznienia , mialam robiony na nogach to pozniej mi sie wlosy wrastaly. niechce tego meszka:( myslicie ze beda ciemneijsze i twardsze?? jaki krem najlepiej??

Gość gfhgjhjk
to dobry argument zeby nie brac tego syfu, czemu sie tak niszczycie kobiety? niszczycie swoje cialo dla kilku chwil ruchania? a facet i tak ma to w d.pie.

Gość himensito
jak zaczniesz raz to bedziesz juz musiala zawsze pilnowac tego zabiegu. najlepiej chyba kremem. wedlug mnie napewno beda rosly szybciej , niestety taki urok;) brrrrr no a tabletki anty sa poporstu wygodne i niema co sie dziwic kobieta ktore nie sa zdecydowane na macierzynstwo, to odpowiedzialnosc nie glupota.

Gość suuuper mamuska
mi po ciazy zrobil sie taki meszek, tez nie moglam go zniesc, ogolnie zwiekszylo mi sie owlosienie. stosowalam krem do depilacji bielenda, te ciemniejsze wyrywalam pensetą

Gość depilator!
Ja stosuję... depilator. Wiem, ze to może brzmi troszkę dyrastycznie,ale mimo pozorów to tak bardzo nie boli. Naprawdę. Trudno było mi się przemóc, ale że moja siostra tak robi, postanowiłam że ja też, bo wąsik zaczął mi bardzo przeszkadzać. Depilatorem robi się szybko, ból jest słaby, czasami pozostaje lekkie zaczerwienienie ale znika w ciągu nocy. A efekty nawet do miesiąca. Ponadto włoski są zauważalnie rzadsze, mało widoczne - znacznie mniej niż przed decyzją o depilacji. Bałam się, że będą bardziej rosnąć i będzie jeszcze gorzej, ale teraz cieszę się, ze postanowiłam depilować, mam większy komfort psychiczny i czuję się lepiej :) Po stosowaniu depilatora można zrobić małe poprawki przy użyciu pensety, a także gdy zaczną odrastać pojedyncze włoski. Całości jednak nie polecam usuwać pensetą - czasochłonne, może nie bolesne, ale lepiej używać depilatora lub plastrów woskowych.

na mnie najlepiej podziałało posmarowanie takich okolic krochmalem :) a jeśli nie chcesz,żeby krochmal zbytnio wysuszył ci skórę,to albo mozesz zainwestować w dobry krem tłusty,albo dodawać do szczypty krochmalu trochę miodu :) na mnie świetnie się sprawdziło,dodatkowo możesz rozcieńczyć cytrynę z wodą,przemyć tym twarz i na to krochmal.na mnie podziałało wręcz idealnie!