Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezorientowana20

PROSZĘ O RADĘ

Polecane posty

Gość ***sweetie***
niezorientowana no moj chcac nie chcac musial polknac ta tabletke ale wolalam zeby laknal niz pozniej ma sie z czyms meczyc:)

Gość niezorientowana20
pewnie, rozumiem, ale mój nawet nie ma czego łykać bo lekarz nic nie dał :)

A mój ma chyba układy z moją gin bo mu dać nie chciała leków :P No ale ile lekarzy, tyle sposobów leczenia. Grunt, aby było skuteczne ;)

Gość ***sweetie***
no wlasnie skoro mowilas ze staly partner to by dal ale jesli nie dalchyba wszystko ok:) a wlasnie mialam Was cos zapytac co drugi gin kaze clotrimazolum uzywac (masci) i na op jest napisane ze po otwarciu przez dwa tyg uzywac... mi niby przeszla infekcja ale kazal mi tego miesiac uzywac. o co kaman???

A to ja nie mam pojęcia, ja miałam maść na dwa tygodnie, jak dobrze pamiętam. A globulek chyba 8 czy 9 szt było. Ale jak jest napisane tak na opakowaniu, to chyba lepiej nie używać..

Gość ***sweetie***
jookko dziekuje:)

Gość babiszony patafianki
GŁUPIE BABSZTYLE :-o Gwóno wiecie a się szarogęsiicie

poza tym u mężczyzn grzyby mają znacznie gorsze środowisko do życia i rozwoju także małe prawdopodobieństwo, że się zaraził. leczenie partnera stosuje się zazwyczaj gdy grzybice nawracają. ale współżyć w czasie kuracji bym nie zalecała a jak już, to obowiązkowo prezerwatywa i może powinnaś brać wtenczas lacibios femina? tam pomiędzy tymi globulkami i kilka dni po kuracji. to na florę. taki probiotyk :)