Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StaraczkaPraczka

Owulacja i szansa.

Polecane posty

Gość StaraczkaPraczka

Witam. Ostatnie trzy cykle miałam długości 28,28,27 dni. Kochałam się z mężem w 8,9,13,14,15 oraz 17 dniu cyklu. Zawsze do końca we mnie. Od dwóch dni zaobserwowałam kłucie w podbrzuszu oraz wydobywa się ze mnie śluz ale nie jest ona taki jak w dni płodne tzn. nie zostaje na majtkach tylko po prostu widzę go na papierze. Jest przeźroczysty i ciągnący. Nie sądzę by był to owulacyjny gdyż owulacja chyba wypada wcześniej.. Chciałam się poradzić, co myślicie? Czy mam duże szanse na ciąże ? To nasz drugi cykl starań..

Gość StaraczkaPraczka
Ostatni okres miałam 18.02..

Gość tutaj sa same
zawsze jakies szanse sa zostaje ci czekac do @ albo bedzie albo nie i tyle w tym temacie a 2 cykle to jest póki co poczatek dopiero

Gość StaraczkaPraczka
Wiem, że początek. Bardzo bym chciała by się udało mimo, że jestem młodziutka, mój mąż wyjeżdża na długi czas i bardzo byśmy chcieli by się teraz udało.

Gość tutaj sa same
hehehe to nie pikarnia ze mówisz i masz:D

Gość StaraczkaPraczka
Wiadomo :) Ludzie starają się wiele miesięcy o dzieci ale wiesz.. Zawsze ma się nadzieje, że jest się tym 'wyjątkiem', któremu uda się szybciutko..

Gość ZEBYS SIE NIE PRZELICZYLA
HEHEHE

HEHEHE

Gość StaraczkaPraczka
Proszę jakieś marne i chamskie odzywki zachować dla siebie :)

hamskie/??:O cala prawda:O pisze zebys nie byla taka pewna siebie ze ci sie tak szybko uda z twoim podejsciem

Gość kejsi
hey , ja staram sie z mezem juz 5 cykli , cykle mam 28 dniowe owulacje ksiazkowo i nic .... dodam ze mam juz synka 4 letniego a pol roku temu poronilam, mysle ze tu duzo zalezy od psychiki trzeba sie wyluzowac

Gość StaraczkaPraczka
Zawsze zostawiam sobie w głowie margines 'błędu'. Nie nastawiam się na tak i nie nastawiam się na nie. Ale teksty: żebyś się nie przeliczyła są nie na miejscu.

Gość tak i niee
kejsi to ze masz juz syna i starasz sie 5 cykli to co z tego to ze ci sie szybko udalo z 1 dzieckiem nie oznacza ze z nastepnymi

Gość tak i niee
bedzie tak samo mam znajoma ktora ma 4 letnia córke i od 3 lat sie stara o drugie tyle ze ma problemy z endometrioza a w pierwsza ciaze zaszla w 3 cyklu

Gość freakylikeme
Owulacja wypada różnie u różnych kobiet. Dokładniej określaj sobie dni płodne. U mnie się sprawdził mikroskop owulacyjny

Gość StaraczkaPraczka
z tym określaniem zawsze miałam problem.. ufam w ciemno kalkulatorom internetowym ale to nie wystarcza