Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SiroccoBlue

kto poleci sprawdzoną wróżkę?

Polecane posty

Gość dsb
akima poszukaj jej w necie

a co Tobie do wydawania mojej kasy? nie znasz, poprostu nie polecasz - proste... nie zrozumiałeś pytania???

Pistazie original . . . POPIERAM :D Nie ma to jak chodzić po wróżby albo po uroki by rozkochać swojego lubego w sobie :D Niby XXI wiek,a tu wciąż średniowiecze ...

Gość 48927489237jkhndjkvn
ja polecam asderkę [ma tu swój watek] mi się sprawdziło i swego czasu była genialna estensi ale zniknęła :)

nie wiesz ze ten grzech przynosi cierpienie prędzej czy później będziesz

Sirocco naprawde. teraz Tobie sie wydaje to zabawne. ale jak Twa dusza bedzie cierpiala bo ja zaprzeasz diablu, to wtedy do smiechu Ci nie bedzie :(

Gość dominikanka
sirocco hmmm czy ona prosila o ocalenie czy o adres lub telefon bo czegos tu nie rozumiem????? Co za chory kraj, tu wszyscy chca wszystkich na sile uszczesliwiac. Dlaczego kazdy nie zajmie sie soba???? Nasz donaldo rowniez na sile chce uszczesliwiac polakow tylko mu nie wychodzi niestety. Mnie np. uszczesliwilo by wystrzal w komsmos calego PO z Tuskolem na czele ale niestety donaldo postanowil uszczesliwic na sile spoleczenstwo soba i swoimi rzadami bueheheheh:D

Gość Wróż Jamroży
urok na rozkochanie lubego - 100% sukcesu: Abra Kadabra, czary mary niech cię mój luby zjedzą komary! Chyba, że zechcesz za żonę mnie wziąć i nie będę musiała się ciąć! :D :D :D

Gość dominikanka
oj maly blad, ja ad. tego pri cos tam a nie autorki watku.

Gość ala1144
Ja polecam sprawdzona moja wrozke :) wejdz na www.wrozka-cleopatra.com moze tez zadzwonic do niej . Babka wie co mowi.

Gość robson e c
Ja polecam wróżkę ktora nie cukruje i mówi co widzi w kartach mi pomogla i pomaga. Jej mail 2005as@wp.pl jak jestes stalym klientem to daje gg i wtedy są zniżki.

Gość Emma86
Mogę polecić wróżkę Grażyną. Byłam na rozdrożu, nie wiedząc co począć. Dzięki Pani Grazynie wyszłam na prostą. Kontakt do niej jest na stronie http://wrozkagauri.pl

Gość gość
Ja byłam osobiście u wróżki Grazyny z http://wrozkagauri.pl to naprawdę niezwykła osoba. Zadziwia zdolnościami i empatią. Jedna z najlepszych wróżek w Polsce.

Gość gość
Nie dziwię się, że poleciłaś Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl Sama zadzwoniłam i jestem pod wrażeniem jej wiedzy ezoterycznej, przytoczyła takie fakty z mojego życia o których wiem tylko ja. Jest niesamowita!

Gość gość
Jeśli kiedykolwiek znowu znajde sie w trudnej sytuacji, nie zawaham się zadzwonic do wróżki Diany (z wrozkadiana.pl). Mogę śmiało powiedzieć, że to ona wypełniła mnie pozytywną i dobrą energią.