Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NasturcjaPola

Zatwierdzenie kopii paszportu

Polecane posty

Gość NasturcjaPola

Nie wiecie moze ile kosztuje i jak dlugo trzeba czekac na zatwierdzenie kopii paszportu przez polska ambasade w UK? Chodzi mi o to, ze musze wyslac moje ksero paszportu, ale oni nie zaakceptuja dopoki nie bedzie ta kopia zatwierdzona przez polska ambasade. :(

Gość nie wiem ile ale na
pewni dlugo...wkoncu to polska ambasada.

Gość xcsdz
5 f u byle jakiego angielskiego silicitora, na to pieczatka apostille (listownie) 20 pare f.

Gość NasturcjaPola
Dzieki za odpowiedz. Juz zrobilam. Wydali mi od reki w polskiej ambasadzie, no czekalam w kolejce chyba pol godziny, ale spoko. Pani urzedniczka byla bardzo mila. Placilam 26. :)

Gość widac ze nie wiesz gdzie
08.03.2012] 16:17 [zgłoś do usunięcia] NasturcjaPola Dzieki za odpowiedz. Juz zrobilam. Wydali mi od reki w polskiej ambasadzie, no czekalam w kolejce chyba pol godziny, ale spoko. Pani urzedniczka byla bardzo mila. Placilam 26. marny podszyw. to chyba provo.......

Gość NasturcjaPola
Nie wiem w czym widzisz prowo, w tym, ze sie pytalam ile sie czeka i ile kosztuje wydanie takiego zaswiadczenia? Puknij sie w glowe. Zapytalam sie wczesniej, bo nie bylam pewna, a na ich stronie takiej informacji nie ma. Dzisiaj mialam wizyte w konsulacie i wszystko mi pani w okienku zalatwila od reki. Jeszcze chcesz jakies wytlumaczenia??