Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZakochanaWnim

nigdy nie dostaje prezentow od chlopaka, dzisiaj pewnie tez nie..smutno:(

Polecane posty

Gość ZakochanaWnim

jestem z chlopakiem 3 lat, ale nigdy nic nie dostalam, oprocz pierwszych wspolnych swiat bozego narodzenia, dostalam srebny lancuszek z serduszkiem, bardzo mi sie spodobal... ale od tamtego czasu nie daje mi nic, nie wazne czy to swieta, imieniny urodziny, dzien kobiet walentynki itd. nie wymagam od niego jakichs super drogich prezentow, ale smutno mi.. . Mi by wystarczyl jakis kwiatek tylko !:)

Gość ZakochanaWnim
no ja mu za kazdym razem cos dawalam, np. na dzien chlopca dostal koszulke z takim fajny, napisem, na swieta sweterek i perfum, na walentynki poduche, na nast swieta zegarek i perfum... kiedys tez mu cos tam dalam, juz nawet nie pamietam, ale za kazdym razem kiedy ma im, czy ur staralam sie mu cos dac... ale od pewnego momentu, jak zauwazylam, ze nie daje mi nawet glupiego kwiatka za 5 zl. tez zrezygnowalam i nie daje nic...

Gość ZakochanaWnim
ma tez ktoras tak??:)

Gość ZakochanaWnim
nie musi mi dawac prezentow po kilka stow, ale liczy sie gest... ta symbolika taka, pamiec...:/ rozyczka, czy czekoladki by mi starczyly...

Gość ZakochanaWnim
up.

Gość ZakochanaWnim
nikt sie nie wypowie, juz... kurde!

Gość cyrkoplit
widocznie nie jestes warta dostawac prezenty w takim dniu i w ogóle

Gość ZakochanaWnim
cyrklopit, wiesz co jestes chamska, skoro nie jestem warta to po co ze mna jest?? ja go na sile przy sobie nie trzymam... a podobno mnie kocha.

Gość cyrkoplit
jest z toba tylko dla seksu ty durna pało

Gość ZakochanaWnim
dla seksu, ha... to zes teraz powiedziala, seksu nie bylo przez pierwszy rok w ogole, po drugie teraz od kilku miesiecy teraz tez nie kochamy sie bo mialam zabieg, bo mialam problem z drogami rodnymi... nie uprawiamy na razie seksu... wiec gdyby ze mna tylko byl dla tego, juz dawno by mnie zostawil, i szukal innej a on nadal jest ze mna.

Gość ZakochanaWnim
a po drugie cyrklopit nie musisz byc chamska, bo to nie zbyt ciekawie swiadczy o tobie

Gość cyrkoplit
to jest z tobą bo masz mieszkanie albo inne dobra materialne które możesz później odziedziczyć ale z litości jest z tobą

Gość ZakochanaWnim
z litosci?? niby dlaczego?? jakas pokraczna nie jestem, zeby sie nade mna litowal... a zadnych dobr materialnych nie mam... wiec nie wymyslaj!

Gość cyrkoplit
bo jeśli by mu zależało na tobie by tak ciebie kochał to by ci złożył życzenia z okazji dzisiejszego święta a tak kicha ani życzeń ani kwiatka

Gość ZakochanaWnim
cyrklopit... nie nie... zyczenia to sa zawsze;) dzisiaj z rana juz byly... w lozku za nim wstal do pracy:) no ale nie gadaj, ze nie ucieszylabys sie jeszcze bardziej jak oprocz zyczen dostalabys jeszcze jakis drobiazh :) zeby pamietac ze to wlasnie z tego swieta:) bo mi by bylo strasznie milo...:)

Gość ZakochanaWnim
a tym bardziej, ja go strasznie kocham!:) on mnie tez ja to wiem (bo zazwyczaj takie rzeczy sie wie- czuje) planujemy wspolna przyszlosc itd. i nie jest dla mnie wielkim problemem to, ze on mi nic nie kupuje...:) tylko po prostu twierdze ze od czasu do czasu chcialabym dostac jakiegos kwiatka czy cos takiego...^^

Gość cyrkoplit
to spytaj się swojego chłopaka dlaczego nie podarował ci upominku w taki dzień

Gość ZakochanaWnim
a myslisz, ze ja tak mam odwage, wcale niee... nie chce aby sobie pomyslal, ze mi tylko na prezentach zalezy... bo niee

Gość cyrkoplit
to po co nam tutaj dooope zawracasz i marudzisz nam tutaj typu cytuję : dlaczego nie podarował mi upominku a potem piszesz ze go nie zapytasz bo nie chcesz by pomyślał a co my tutaj wróżki prorocy jacyś jesteśmy

Gość a po co chcesz
dostać jakiś prezent?

Gość Kavok
zakochana piszesz ze seks u was jest rzadki ja to bym taką pilznął w pizdu bez seksu to nie zycie jest z toba bo pewnie mysli ze bedziesz mu słuzyła

Gość ZakochanaWnim
Bardzo chciała bym dostać jakieś nieduże nowe autko