Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasias4

Kobietki,wszystkiego dobrego w DNIU KOBIET-spełnienia marzeń pociechy z bobasów.

Polecane posty

kobietko dziekuję i Tobie również wszystkiego najlepszego i dużo radości w życiu

:-) Kurczę jeszcze kwiata bym postawiła ale nie wiem jak :-(

Gość lek
alez dziękuję i nawzajem :)

Gość Ganta
No tak, do kobiet to tylko o bachorach można pisać. Omijając bezużyteczne krowy rozpłodowe, życzę PRAWDZIWYM KOBIETOM sukcesów w pracy, dużo wycieczek, pieniędzy :)

Gość pollinna26
Ganta - kobieta posiadająca dzieci też może odnosić sukcesy w pracy, może mieć pieniądzę i jeździć na wycieczki :) i na pewno jest bardziej wartośiowa od takiej sfrustrowanej bezdzietnej panny jak Ty :):):) pewnie nie możesz mieć dzieci i się wyżywasz hehe śmieszna jesteś! Pozdrawiam matki polki!

Ganta-kobietko kochana ogólnym tematem jest "Ciąża poród,macierzyństwo"więc jak nie życzyć pociechy z dzieci.Mniej nerwów.

super! ktoś o nas opamiętał - kobieta o kobietach :) Dla ciebie autorko dużo radości, szczęścia, miłości i wielkiego bukietu róż w domu :) ps. wchodząc tu myślałam, że to napisał Pan :)

Gość mamamaxx
wzajemnie kobietki!!! na mojego męża nie mam co liczyć-skleroza nie boli...

Gość mama dwojeczki
Dziekuje bardzo i wzajemnie babeczki! Milego dnia :D

Gość ciotkaf
Pan by nie napisał pociech z bobasów, no weź. A ja bym sobie i innym kobietom życzyła, by pensje kobiet i mężczyzn były takie same i by mężczyźni przestali traktować kobiety jako inny gorszy gatunek - tu chodzi mi zwłaszcza o polityków.

Gość mamamaxx
🌼

Gość mamamaxx
robisz "kwadratowy" nawias,wpisujesz KWIATEK i zamykasz nawias-też "kwadratowy" kwiatek z małych liter 🌼

ciotkaf - przeczytałam na spisie tematów pierwszą linijkę i od razu kliknęłam, dopiero tu przeczytałam całość i wiedziałam że to kobitka:)

Gość asxcdvgv
dziekuję,za życznia :D

Dzisiaj dostałam fajnego smsa od koleżanki z okazji naszego święta.Na poprawienie humoru dla Was... "Dzisiaj Dzień Kobiet więc cycki w górę i odrzucamy gradową chmurę!Niech żyje celulit i kurze łapki,bo i tak jesteśmy fajne babki"

Dziś Dzień Kobiet Bez wyrzeczeń i diet, Troszkę pudru, ciutkę szminki I już mamy lepsze minki Tu za dużo, tam za mało Każdej z nas się wydawało, Że ma wszystko wręcz na opak, Prościej ma niejeden chłopak Więc po winko wysyłamy I z kwiatami zapraszamy.