Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 08.03.

dzien kobiet ale dla kogo?

Polecane posty

Gość 08.03.

Chcialabym poznac wasza opinie, nie mam komu sie zwierzyc. Chodzi o to ze ja siedze w pracy za nas dwoje jak moj maz pojechal po prezenty, pozniej pojedzie do swoich siostr, matki, i malych kobietek w rodzinie, a ja znowu zostane sama albo w domu albo w pracy do późna, za niego. Jest mi przykro.... czy slusznie? Moze kubel zimnej wody by mi sie przydal, jego ojciec pamieta o mnie w tym dniu, czego nie mozna powiedziec o reszcie meskiej czesci rodziny... ale o sobie nawzajem pamietaja. Jest mi przykro, chcialabym zeby byl przy mnie w tym dniu, zabral mnie gdzies na obiad... a on twierdzi ze byloby mu glupio nie jadac do swojej rodziny...

Gość 08.03.
oczywiscie pewnie ja dostane tez kwiatka, ale czuje sie zla i samotna w tym dniu, na dodatek o Walentynkach nie pamietal, o rocznicy slubu tez nie, doszlam do wniosku ze kwiatka w dzien kobiet dostaje przy okazji bo jedzie do mamy i siostr...

Gość 08.03.
wolalabym zeby ten dzien nie istnial

Po chuj obdarowuje całą rodzine kwiatkami?Ty jesteś jego kobietą :o

Gość 08.03.
bo to dzien kobiet, a twoj facet tego nie robi? czuje sie okropnie, nawet nie chce zeby w ogole przyjezdzal

U mnie zawsze było tak,że chocby nawet tata kupował kwiatki tylko dla tych kobiet które miał w domu.Tzn dla babci,mamy i mnie.Teraz już jestem tylko ja i mama.Ale nigdy nie przyszło mu go dłowy jezdzic po całej famili.

Gość 08.03.
wiesz co ja nie mam ochoty go dzis ogladac tak naprawde, jak przyjedzie to dostane kwiatka i do pracy pojdziemy, a pozniej zbierze manatki i pojedzie dalej, w d-- mam to

Gość 08.03.
przyjechal, dostalam spodniczke z reserved ktora ostatnio ogladalam, merci i bukiet roz... ciesze sie, ale smuci mnie fakt ze wieczor to juz sama spedze bo po pracy gna do rodziny