Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaczynam się martwić

O co chodzi?

Polecane posty

Mam problem z dzieckiem.Od zawsze był taki brzydzący się.Ale teraz jest coraz gorzej.Nie można przy nim normalnie zupy czy mięsa zjeść bo wymiotuje.Nie może patrzeć jak ktoś coś je.Chowa się ucieka.Nie wiem czy iść z tym do lekarza żeby mnie nie wyśmiał.Czy któraś mama spotkała się z czymś takim?Proszę o rady.

Ty najpierw naucz się pisać a potem pisz durne posty.Nie życzę sobie żebyś moje dziecko wyzywała

Gość Każda matka się niepokoi
Nie przejmuj się takimi debilnymi odpowiedziami,zawsze trafi sie jakiś kret..n nie wiem może to jakis małolat albo jakaś nie dojrzała matka,ja nie raz dostałam komentarze na temat mojego dziecka,wiem przykro sie robi ale sa tacy ludzie którzy nie widza tego ,że to przecież dziecko a oni może maja idealne dzieci no i każde inne jest gorsze,najlepiej wogóle nie reagowac na takich bo to ich jeszcze bardziej podkręca .A co do tych wymiotów,to tak samo radziłabym poradzic sie pediatry,bo cos na pewno jest nie tak,że tak reaguje a wysmiac lekarz na 100% Cie nie wyśmieje

może skieruje syna na badania,morfologia,mocz lub tez może przepisze coś przeciw wymiotnego

Gość i kto tu jest najgłupszy
wariatki gadają z botem :D

Psycholog dziecięcy.. Bardziej mi to wygląda na zaburzenia na tle psychicznym.. być może coś na tle nerwicowym.. Pediatra mało pomoże. Takie jest moje zdanie.. I to jak najszybciej!!!

jako pierwsze to do pediatry a póżniej jak co to dalej