Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romciu Paluch

urwane lusterko

Polecane posty

Gość Romciu Paluch

Witam, Urwałem dzisiaj lusterko. Jechałem dwukierunkową drogą, a wzdłuż niej zaparkowane były samochody. Aby minąć się z samochodem z naprzeciwka zjechałem w prawą stronę i urwałem komuś lusterko. Nie zatrzymałem się, pojechałem dalej. Moje pytanie brzmi czy pociągną mnie za to do odpowiedzialności, a jeśli tak to czy mogę powołac się na to, że samochód stał zbyt blisko?

Gość RAIUNA C
wiesz że to ucieczka z miejsca zdarzenia jak ktoś to widział to pójdziesz na 12 lat do więzienia

Gość Romciu Paluch
chyba nikogo nie zabiłem, wiec sie wyluzuj.

Gość mnbgvfh
jak ktoś Ci spisał nr to oczywiscie ze mogą, a czy mozesz sie powołać na to ze auto stało zbyt blisko to nie wiem zależy moze stał na zakazie to wtedy chyba tak ale musiałbyś sie zatrzymać wezwac policje i wtedy moze ewentualnie a tak to pizda

Gość Romciu Paluch
i ile można za takie cos wybulić?

Gość yyyycojatammialam
Na pewno był monitoring i doopa mokra.

Gość mnbgvfh
jak masz ubezpieczenie to z ubezpieczenia no i plus mandat za szkoda uczecika z miejsca zdarzenia takie tam swoją drogą chujku trzebabyło miec troche odwagi cywilnej i sie zatrzymac a nie ciekawe czy byłbys zadowolony jak wychodzisz z pracy i masz bok rozjebany nie masz AC i teraz naprawiaj sobie za swoje powinienes dostac od własciciela soczystego liście za takie zagrania swoją droga mam nadzieje ze ktos spisał Twoje nr i właściciel uszkodzonego pojazdu nie będzie msiał naprawiac uszkodzenia z własnej kieszeni