Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjnmgjbnghbnfgvb

nie lubię być do góry - czy któraś też tak ma?

Polecane posty

Gość hjnmgjbnghbnfgvb

nie przepadam za seksem, gdzie jestem stroną aktywną. mój facet uwielbia, więc oczywiście go często i gęsto ujeżdżam, ale nie mam z tego prawie żadnej przyjemności, no może chwilę na początku. potem bardziej traktuję to jak pracę do odwalenia i skaczę na nim aż skończy. poza tym seks absolutnie uwielbiam i mogłabym się kochać 5 razy dziennie. czy jestem dziwna, czy któraś też tak ma?

Gość hjnmgjbnghbnfgvb
załatwiam swoje potrzeby z murzynami

Gość my ding ding dong
przecież to jest najlepsza pozycja :D

Gość no no no no
ja tez nie za bardzo lubie :P wlasnie musze znalezc jakies fajne pozycje, gdzie "pracuje" wiecej kobieta, byleby to nie byl jezdziec. jakies propozycje?

Gość jajajal
ja też nie za bardzo lubię ,nie jesteś sama.

Gość hggf
ja tez chcialabym byc aktywniejsza w lozku ale w innej pozycji po prostu nie umiem ujezdzac :P moj facet zawsze mowi ze tak skacze ze go potem kosc ogonowa boli :/ no nie umiem po prostu

Gość hjnmgjbnghbnfgvb
najgorzej mi z tym ze moj facet nic o tym nie wie, bo po co ma wiedziec. on to uwielbia, a tak mialby swiadomosc, ze ja sie mecze i zrobilaby sie schiza :). mysle ze w kazdej pozycji mozna byc troche aktywnym, dopasowywac swoje ruchy do ruchow faceta itd. jednak ja wole, jak to on gra pierwsze skrzypce, chyba mam w sobie taka ulegla nature. i wlasnie troche mi glupio, ze w tym wyzwolonym swiecie, gdzie kobiety biora, co chca itd ja chce byc tak naprawde dominowana :) mysle, ze bardzo wazne jest tez, zeby pokazywac, ze nam dobrze, jeczec, lapac go za glowe, calowac itd. wtedy mozna dac sie troche zdomowac bez posadzania o bycie kloda :).

mam atk samo jak Ty, trochę tam czuję ,a le raczej nie dojdę tak, zawszw ole jak on jest n mnie. mówie mu ze ja wole byc na dole ze wtdy mam odjazd, mówie mu że na górze średnio, no ale robie to dla niego, on zazwyczaj sie odwdzięcza i i tak potem dojezdzamy tak jak ja chce