Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zafascynowana autami

fascynacja samochodami u kobiety - czy to normalne ? :D

Polecane posty

Gość zafascynowana autami

uwielbiam auta, szybkosc, marzy mi sie własny zakład motoryzacyjny. ostatnio rozmawiałam o samochodach ze znajomym a ten po chwili robi na mnie wielkie oczy i pyta sie: 'a Ty jestes dziewczyną???' Bardzo duzo moich znajomych dziwi moim zainteresowaniom, a chłopak jak to mówi czuje sie dziwnie, bo ja znam sie duzo lepiej na autach niż on. Również w na wiosne wybieram sie na Rysy a potem Orlą Perć - to tez skomentowali, ze jestem nienormalna (niebezpiecznie), a to sa moje marzenia, które mam zamiar spełnic. Ma jakas tu kobitka tak samo jak ja ?

Gość Chujogrom
Nie zawsze trzeba bawić się tylko lalkami.

Gość 12345u473490
ja ja ja ja tylko ze ja mam faceta ktory tez grzebie w autach zaraz wiosna i bedziemy sie mogliii zaczac bawic w koncu!!!!!!!!!!!:d noca latamy na dwa auta po miescie hehe scigamy sie:D

ja sie kompletnie nie znam na samochodach, moge je podziwiac jedynie wizualnie dziewczyna znajomego lubi auta, zna sie na nich bo jej ojciec ma warsztat a moj facet np twierdzi ze jest bacharą wydaje mi sie ze ciezko zaimponowac facetowi znajomoscia samochodow, moj ostatnio cieszyl sie jak glupi gdy rozpoznalam na zdjeciu "anglika" ale generalnie twierdzi ze baby nie nadaja sie za kierownice

Gość 12345u473490
to gratuluje faceta blachara bo samia potrafi cokolwiek nparawic?:D to ja jestem blacharą! :D ale dno:d widać ze raczej wuybierasz płytkich facetów nie?

Gość skoro sie znasz, to moze
mi cos podpowiesz ?

pewnie sie znasz jak swinia na gwiazdach :D Konczylas jakiegos mechanika chociaz ?

uwielbiam auta, szybkosc hahahahahaha

Gość konstancja gryllllllakkkkkk
znasz się na autach w jakim sensie? Potrafisz rozpoznać markę czy jesteś w stanie sama sobie naprawić auto? I nie mam na myśli wymiany kół, bo to żaden wyczyn.

Gość 12345u473490
ja robie metodą prob i bledów';p to co wyczytam w necie to robie:P

Pewnie rozpoznaje znaki z przodu auta :D

Gość opopppppp
a ja zawsze chcialem miec chociaz motorynke ale nie mam:/

Gość 12345u473490
tak umiem odroznic fiata od opla pasi?:d

Gość Filipinka-
pfff, moja koleżanka też bardziej się zna na autach niż jej facet - te wszystki marki, pojeności itp ma w jedym palcu. Nie widzę w tym nic nadzwyczajnego.

Gość rtr4v 4
pytamy autorke. Bo taka fascynacja jest fascynujaca :D :D

Gość rtr4v 4
Dlatego miala zweryfikowac zakres swojej fascynacji. Mowi o zakladzie motoryzacyjnym :O

Gość jdhjhfeufegfydgfdh
każdy model danej marki ma conajmniej 2 rodzaje pojemności więc nie rozumiem co to za wiedza

Chyba możemy sobie pogratulować:) Ja również kocham samochody :)sama ze swojego jestem bardzo dumna:) juz po maturze poszłam do pracy by odkladać na swój ulubiony kabriolet jakim teraz jest peugeott 307CC:) ja kocham jeździć może nie za szybko ale na pewno rozważnie i dynamicznie:) nie jeden facet wymięka:) Też to kocham i jest to normalne jeżeli o to pytasz , poprostu Twoje zainteresowanie, pasja to samochody nie np.kosmetyka czy moda

Gość jdhjhfeufegfydgfdh
pasją samochodową nazywasz to że jeździsz rozważnie, dynamicznie i że kochasz jeździć samochodem?

Gość opopppppp
dobra i sie wykolejcie tymi brykami wy chuje

Gość rtr4v 4
Ale co to za zainteresowanie ? Czyms poparte ? Bo ja jezdzilam nawet zonda w swoim zyciu. Pracuje w uk, odstawiam auta, parkuje. Lambo, db9, masa swietnych fur pod kopytem a ty wyskakujesz z peugotem :O

Gość opopppppp
sie kurwa porozpierdalajcie tymi wozami sukinkoty jedne kurwa nowobogadzcy chuje jedne

Gość rtr4v 4
a ty smieciu zazdraszczasz ?

Gość 12345u473490
zeby sie inetersowac autaminprzeciez nie tzba jezdzic wszuyski markami:P ja ejstem wierna jednej;p kolezanka wyzej tez wiec o co chodzi?

Gość rtr4v 4
No a czy mozesz cos powiedziec o wyzej wymienionych autach ?

Gość sylwia1584
w nocy obudziłam się, bo wydawało mi się, że ktoś puka do drzwi. otworzyłam oczy i zobaczyłam swojego faceta klęczącego nade mną ze sztywnym penisem w dłoni i pukającego mnie tym sztywnym członkiem w czoło. zapytałam, co on robi, a on odpowiedział spokojnie, że tak tylko się bawi. a najgorsze jest to, że przyznał się do tego, iż robi to prawie każdej nocy i w ogóle zdziwiło go to, że się dopiero teraz zorientowałam

Gość 12345u473490
no nie umiesz czytac ? mam dwa autka jednej marki bo jestem jej wierna i wsyztsko robie w nich sama a ty sie intetesujesz wszytskimi bo JE PARKUJESZ? aha.....:p

zondą:) A co to za samochód? Idiotko jeżeli uwielbia się samochody to nie musi to być auto od razu z kosmosu:)! ja gustuje w kabrioletach mój facet ma terenowe i moje tematy na temat samochodów ze znajomymi nie kończą sie:)

Gość 12345u473490
hanka:) piekna kupejka:) jedena turkusowa druga czerwona:)