Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzona kafe

ostatnio są tu same durne tematy... Czy ktoś ma coś sensownego do powiedzenia?

Polecane posty

Gość znudzona kafe

Jak to jest,że ile razy ostatnio nie wejdę,to nic ciekawego nie ma?

Gość kafeterianka987
a co chcesz ciekawego? może nie tutaj szukaj

Gość jagielonka
autorko zgadzam sie z toba w 100 pr. kiedys nie wiadomo bylo co czytac, tyle ciekawych rzeczy dziewczyny pisaly, a teraz ...?

Gość mamama27
ja też popieram - jeszcze jak sie napisze coś od siebie albo jakąs radę a mamuśką to akurat nie spasuje to jadą strasznie po człowieku.. zaczynam sie przekonywać że kafe to marnowanie czasu

Gość jagielonka
no niestety tutaj tez przyznaje racje, nie daj boze sie wychylic, ale tak jednak mysle ze dorosle odpowiedzialne matki nie rzucaja miesem na lewo i prawo, wiec mam jednak gdzies w duchu nadzieje ze to zakompleksione gimnazjum daje popis...

ja sie czasem wychylam, to ostatnio dowiedziałam sie, ze jestem patologią

Gość jagielonka
asiamt co innego sie wychylac a co innego zbluzgac kogos na potege... kiedys byl taki topik gdzie dziewczyne znalezli na nk i fb bo miala w stopce jakies informacje o sobie, masakra jakas, mozesz sobie wyobrazic co sie dzialo na tamtym topiku :/

Gość znudzona kafe
No właśnie-dobrze,że wspomniałyście o braku kultury... Ostatnio to po prostu tragedia. :O

aaa no to racja ludzie sa niestety bezwzględni i w sieci mają wszystko w tyle, dlatego tak się dzieje zazwyczaj to jakieś dzieciaki prowokują tematy, albo "afery"

Gość jagielonka
...gdyby kafe bylo objete obowiazkiem rejestracji... marzenia... lubie tu wchodzic, czasem cos wartosciowego mozna wyczytac, ale ostatnimi czasy chamstwo przechodzi ludzkie pojecie, az sie odechciewa.

Gość znudzona kafe
Ja wiem,że teraz robi się ciepło,jak ktoś jest z dzieckiem w domu,to więcej czasu spędza na powietrzu,więc mamy nie zaglądają tu tak często. Ale czy w tym czasie to tylko dzieciarnia bluzgająca na czym świat stoi tutaj zagląda i się "wypowiada"?

ale w jakim sensie sensownego do powiedzenia ? :P i jeszcze jedna uwaga odnosnie Was - bez urazy - ale dlaczego same piszecie na pomaranczowo ?? Wiem, ze kulturalnie ale jednak. Mnie ostatnio tez zaatakował ktos, ze mnie zna i jestem kretynką jakich mało ;)

Gość jagielonka
sluszna uwaga :)

Gość znudzona kafe
Nawet na tematach o jedzeniu jest wymądrzanie się. Ja rozumiem,że każdy robi inaczej-jak się z czymś nie zgadzam,to o tym piszę,ale nie narzucam mu swojego zdania i nie klnę... Asiamt-a za co usłyszałaś te urocze słowa.

prawde mowiac czesto jak widze jaki jest poziom dyskusji to odechciewa mi sie udzielac...

Popieram w 100%. Ja bardzo długo pisałam na pomarańczowo,bo wygodniej. Ale tak mi ostatnio podszywy dopiekły,że się zaczerniłam.