Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojaaataaalq

Nie pasuje mi eyeliner. Dlaczego?

Polecane posty

Gość mojaaataaalq

Jakie muszą być oczy, by nie pasował eyeliner?

Gość izabelllaaasee
nie ma takich. widocznie nieumiejetnie nakladasz kreske, poniwaz nie kazdy rodzaj kreski pasuje do kazdych oczu. ale nie ma oczu do ktorych by w ogole kreska nie pasowala.

Gość sdasdasdc
a co nie masz górnej powieki ?

Gość mojaaataaalq
No naprawdę mi nie pasuje, a nakładam raczej dobrze. Jakoś takie oczy zaspane jakby się wydają i zmniejszą mi oko, no i oczywiście rzęsy nie wyglądają na takie długie (niż, gdy nie mam nałożonego eyelinera).

Gość hlip hlip
pokaż foto oka to coś się poradzi :) jak masz opadające powieki to musisz odpowiednio dobrać kreskę żeby oko wymodelować :)

Gość knaz
Hej dziewczyny świetny dodatek - kołnierzyk, prosto od debiutującej projektantki ANNY KNAŹ kilka pierwszysch sztuk na start w niższych cenach :) na żywo jest o wiele piekniejszy :) dysponuje większa ilością zdjęć do takiej ozdoby nie trzeba nosić kolczyków, ani bransoletek, świetnie ożywi spokojna sukienkę czy zwykłą bokserkę http://allegro.pl/elegancki-kolnierzyk-knaz-projekt-autorski-cekiny-i2192369972.html polecam:)

Gość ja bym ubrala krwisto
zle nakladasz-mialam podobny problem. najlpeij daj fotke jak juz sie pomalowalas to sie obcyka

Gość izabelllaaasee
czyli zle nakladasz. nie mowie o samej technice bo technik nakladania jest milion, chodzi mi o sam rodzaj kreski ktora robisz.

Gość mnie bardziej wkur
do tej knaź- taki kołnierzyk to sobie każdy sam może zrobić za cząstkę tej ceny :) poza tym szału nie ma, staniki nie latają

Gość hlip hlip
http://www.youtube.com/results?search_query=opdaj%C4%85ce+powieki+&oq=opdaj%C4%85ce+powieki+&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=3&gs_upl=40356l44080l0l44271l17l17l0l0l0l0l213l2066l4.12.1l17l0 nie wiem czy taki długi link przejdzie ale jak nie to wpisz w youtube "opadające powieki" i wyskoczą filmiki jak się malować :)

Gość gość
mi też kreski nie pasują, mam dosyć duże oczy i długie ciemne gęste rzęsy, jak nakładam kreskę (grubą, cienką) wydaję mi się, że na oku jest tego za dużo, rzęsy zlewają się z tą kreską i wydaje mi si,ę że nie są już tak widoczne jak bez kreski, oko jest zmęczone, o wiele lepiej wyglądam bez kresek, oko jest wtedy takie świeże, tego samego zdania są koleżanki i mój mąż więc chyba nie każdemu pasują kreski i nie mam opadających powiek

Gość gość
No bo na codzien nie kazdemu pasuje i to jest fakt. Sa osoby ktorym te kreski pasuja w jakims mocniejszym, wieczorowym makijazu, albo ktore maja okreslony styl. Mam kolezanke, blondyneczke, niska, dziewczeca, ubrana zawsze na kolorowo. Z cienka kreska wyglada dziwnie. Jak recedywistka z tatuazem na oku, bardzo sie to u niej odznacza mimo ze sama kreska ledwo widoczna. Z kolei gruba to zupelna tragedia, przytlacza ja. Ja natomiast jako metalowa, milosniczka ubran ciemnych, gotyckich, grunge'owych(mieszam w chuj duzo styli, nie slucham tylko death metalu, ale wszystkiego po kolei, mozecie mnie zjechac za nieograniczanie sie do jednego :D), kreske na oku mam baaardzo czesto(chyba ze zwyczajnie nie chce mi sie jej malowac albo nie mam czasu, to wtedy podklad, tusz na rzesy i styka), gruba. Moim zdaniem pasuje do czarnych wlosow, ubran, i w ogole dodaje charakteru twarzy. Kazdemu pasuje co innego i trzeba sie z tym pogodzic. Nawet biel i czern nie jest uniwersalna. Nie wiem, moze juz sie za mocno przyzwyczailam do tych ciemnosci, ale w bieli osobiscie wygladam jak w pizamie. Oczywiscie elementy kazdego koloru ujda, ale biala bluzka np. Wyglada u mnie zle. Tak samo kreska u mojej kumpeli. Nie nawidze jak ktos pieprzy glupoty z serii "kazdy ma jakis talent(nie ma talentow, sa tylko checi)", "nie kazdy nadaje sie na kierowce(KAZDY kto ma rece, nogi, oczy i uszy, tylko nie w polsce, bo jest to jedyny kraj gdzie prowadzenie pojazdu jest tylko dla wybrancow)", czy cos lzejszego i bardziej bzdetnego, czyli wlasnie "ze kreska eyelinerem kazdemu pasuje". jak ktos sie sobie podoba w kresce, to znaczy ze wtedy mu pasuje. Jak nie, to znaczy ze nie. A jak autorka twierdzi ze kreska sie jej nie podoba, to znaczy ze nie czuje sie w niej dobrze.

Gość gość
Izabellease(wiem ze pewnie zle przepisalam nick), oczywiscie ze sa tacy ktorym kreska(oczywiscie kreska na oku :p ) nie pasuje. I to zadna, ani cienka, ani gruba, ani z tym fiutkiem na koncu, ani bez ;)