Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g a l a n o n i m o w y

Wytłumaczcie mi kobiety w dniu waszego święta proszę

Polecane posty

Czy facet totalnie 4 ścianowy. 23 letni Który nie był na żadnej "imprezie" w zasadzie nigdy. Nie był na swoim półmetku ani studniówce. Nie potrafi pewnie tańczyć. Nigdy nie uprawiał sexu poza palcówką i lodem. Za to bardzo bardzo często się masturbujący. Coś z 3 razy w życiu się całował. Mający koło -7D na oczach. Nienawidzący sprzatać Tęskniący za kobietą w której się zakochał a ona miała i ma go totalnie w dupie. Każdy odezwie się tylko ktoś jak mu trzeba pomóc. naprawić kompa elektronikę, doradzić pralke czy coś tego typu. No a z + to potrafiący gotować. Wszystko naprawić Ponoć ładny nawet tu tak mówili. I za dobry nie mający zdrowego egoizmu (nie wiem gdzie to sklasyfikować) Który kiedyś miał marzenia o dziewicy żyli długo i szczęśliwie. 1 raz w ładnej bieliźnie + jakieś nagranie. To do kuferka jedno ma kuferek 2 gie klucz. 13 / 14 cm Majacy wręcz zboczenie do bielizny i nauczycielek. Nie potrafiący poprawnie pisać bo do tego dużo kobiet ma wąty. Nie grający na niczym i malujący jak 5 latek. Podobały mi się tylko starsze kobiety. Ale pewnie jeszcze z 2 3 lata i będę rówieśniczkę wstanie zaakceptować. Jestem nudny. Cholernie nudny przynajmniej tak mi się pare razy zdarzyło usłyszeć. I nie podrywam kobiet jak to często faceci robią w sklepach itd. I raczej mówię co myślę i jaki jestem. No i kobiety się mną nudzą :( Albo że trzymam je w złotej klatce i się duszą. Pisza tu dziewczyny że są z facetami i nic nie dostali. Ja kupowałem kobietą co chwile coś co 3 mies max. Jak nie komplet bielizny to jakieś świecidelka jak nie świecidelka to perfumy. Jak nie perfumy to poczta kwiatowa MA JAKIEŚ SZANSE U KOBIETY ?? CO DO KURWY NĘDZY JEST ZE MNĄ NIE TAK ;(

W sensie że loczki czy że starsze ??? To aż takie duże wymagania :( No ewentualnie małe piersi to jeszcze jedno wymaganie.

DO mnie by musiała podejść kobieta powiedzieć chce cie. Po za tym ja każdą bym odrzucił bo zawsze znajdzie się lepszy facet ode mnie. Więc to ona by musiała się podczepić jak kleszcz i zapewniać że bedzie.

Ja też kocham za mocno :( A podczepiają się mnie tylko głupie dupy zeby prezenty dostawać

Swojej pierwszej mówiłem że może byśmy razem coś wynajeli na 2 giej randce... Gorszego ode mnie chyba nie ma :( Ale do dziś za nią tęsknie

Gość wtf ludzie
co to znaczy: 1 raz w ładnej bieliźnie + jakieś nagranie. To do kuferka jedno ma kuferek 2 gie klucz ????????????????????????????????

NO MARZYŁO MI SIĘ BY 1 raz odbył się przed kam w nowej bieliźnie tak?? Potem pakujesz nagranie i bieliznę do kuferka i zamykasz. jedno bierze kuferek 2 gie klucz. Jak bym był z nią do końca życia to taka pamiątka. Byłem młodym głupim romantykiem.

Równie dobrze to mogło by być pokrwawione prześcieradło a nie bielizna........... albo jedno i 2 gie dziś juz tego i tak pewnie nie zrezlizuje wiec malo wazne.

Gość wtf ludzie
Ok. Wiesz to co piszesz o wadach wszystko da się przeżyć. Ale tylko wtedy gdyby zalety równoważyły jakoś i przysłaniały te wady. A wybacz tak nie jest. Naprawiać powinien potrafić każdy facet, żadna zaleta, gotować potrafi bardzo dużo kobiet. Ale już zupełnie powiem ci, że odrzuca na kilometry od ciebie te niskie mniemanie o sobie pt. "jestem nudny". No to rób coś z tym! Zajmij się, zainteresuj czymś ciekawym, czytaj dużo. Pracuj nad sobą.

Gość wtf ludzie
Ok. Wiesz to co piszesz o wadach wszystko da się przeżyć. Ale tylko wtedy gdyby zalety równoważyły jakoś i przysłaniały te wady. A wybacz tak nie jest. Naprawiać powinien potrafić każdy facet, żadna zaleta, gotować potrafi bardzo dużo kobiet. Ale już zupełnie powiem ci, że odrzuca na kilometry od ciebie te niskie mniemanie o sobie pt. "jestem nudny". No to rób coś z tym! Zajmij się, zainteresuj czymś ciekawym, czytaj dużo. Pracuj nad sobą.

Gość wtf ludzie
Przepraszam za podwójny wpis.

Gość mfnrkelgjrerk
masz szanse. nie mysl tylkko ciagle że musisz szukać a...sama sie znajdzie. tak było w moim przypadku (jestem kobieta), marzyłam, myslalam, robilam wszytko by znaleźć tego jedynego i...NIC!! myslalam ze jestem jakas zadżumiona czy cos, wszyscy mnie omijali szerokim kołem. potem dałam sobie spokój, ktos mi nawt powiedział ze w tych poszukiwaniach jestem zenujaca. i nagle pojawilo sie kulku facetów, którzy chceili sie ze mna spotykac. im bardziej ja nie chcialam tym bardziej oni chcieli (paranoja!). wreszcie dałam szanse takiemu jednemu, ktory dzis jest moim meżem :-) spełnily sie moje romantyczne marzenia w 100000000000000%