Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co się dzieje ???

POMOCY ! siny język u niemowlaka POMOCY !

Polecane posty

Gość co się dzieje ???

witajcie moja córka ma skończone 7 miesięcy i przed wczoraj zobaczyłam że ma siny język nie brałam tego zbytnio pod uwagę ale dzisiaj to również mąż zobaczył i ma troszkę sine w kącikach ust jutro idę do lekarza ale strasznie się martwię że jest coś to coś złeggo czy wasze dziecko też tak miało ?

Gość nastolatkamama
Jasne ...dzwoń do lekarza ,a może dawałaś jej deserek z jagodami?

Gość trghdgre
deserek z jagodami, hahahahahha :D:D

Gość nastolatkamama
A cóż cię tak rozbawiło?

no to by bylo wyjasnienie, ale zabarwienie raczej sie nie utrzymuje2 dni, zadzwon , bedziesz spokojniejsza, choc to takie nietypowe objawy, ale nie zdziwie sie jak kaza ci przyjechac jak najszybciej.

Gość co się dzieje ???
nie nic jej nie podawałam żadnego deserku ani nic o takim kolorze w sieci szukam informacji ale niestety nic nie mogę zajść :(

Gość nastolatkamama
Ja tak się wystraszyłam jak zobaczyłam czerwone w nocniku...krew jak nic pomyślałam.Tylko potem przypomniałam sobie ,że nakarmiłam dziecko barszczem;D

Gość co się dzieje ???
ale powtarzam raz jeszcze że nie podawąłam nic takiego do jedzenia... dobra widzę że tu pomocy nie uzyskam więc nic tu po mnie jadę na izbę

Gość nastolatkamama
Jak przyjedziesz to daj znać.

jak juz najpierw musisz obczaic internet to wpisz siny jezyk u dziecka, jest mnostwo forow i publikacji, moze cos znajdziesz, ale nie sadze zeby to byl normalny zdrowy objaw. Radze zadzwonic na pogotowie, nie odesla cie z kwitkiem a moze cos poradza?

mam jednak nadzieje ze ten ostatni wers tylko dla mniee zabrzmial pretensjolanie... to nie jest medyczne forum wiec czego sie spodziewalas? bo chyba nie diagnozy?

Gość nastolatkamama
Wiesz Jagielonka,też czuje się urażona 😠

Gość co się dzieje ???
przepraszam was dziewczyny ale napisałam tak bo chodziło mi o to że nie jesteście lekarzami i mi zbytnio nie pomożecie. mam nadzieję ż esię nie gniewacie :) nie byłam wczoraj na izbie bo jak dałam jej jeść to mi usnęła przy butli i już nie chciałam jej budzić i dzisiaj z samego rana byliśmy u rodzinnego... ;/ i stwierdziła że jest to normalne że... ale nie bardzo jej wierzę bo nawet nie zobaczyła dobrze tego języczka najlepiej widać jak go wystawić córcia... a wtedy tego nie zrobiła... tylko lekarka patrzyła patyczkiem... i tak jak mówiłam powiedziała że to normalne i nie mam czym się martwić sle jednak się martwię i dzisiaj pojedziemy na izbę po 18 i zobaczę co mi tam powiedzą a najlepiej to pójdę do lekarza prywatnie wtedy dopiero będę spokojna Tej lekarce nie wierzę bo już raz zrobiła ze mnie idiotkę... stwierdziła że córka ma skazę a potem jak poszłam po receptę na pepti to powiedziała że ktomi takich głupot nagadał no i sami rozumieciwe...

Gość gość
u mojej corki tez byl jezyk fioletowy ciemny, pojechalysmy do pediatry i nie stwierdzila nic niepokojacego zalecila jeynie szczotkowac jezyk po posilku. Mala bierze witaminy wiec nie ma niedoboru zadnej wit. Z moja Mala ciezko bylo jej wyszczotkowac jezyk, jak mylismy zabki nie dawala umyc wiecej nic innego zamykala buzie i tyle. Zaczelam dawac jej rumianek do picia z rana po sniadaniu i po kilku dniach kolor zszedl. Widocznie byla to jakas infekcja bakteryjna. Pozdrawiam!

Gość gość
Niewiem jak u niemowlaków ale moja koleżanka miała często sine usta i było to powodem problemów z sercem, jak lekarka to konowalica to jedz prywatnie do lekarza.