Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

ie w waszych miastach biorą fachowcy

Polecane posty

za m2 płytek w łazience ? pytam bo dzisiaj się dowiedziałam ,że inna jest cena kafelkowania np.garażu ,kotłowni a inna łazienki

Gość Chujogrom
To zależy od wielkości płytek ilości dekorów i takich tam bla bla bla

Gość on-draszek
tak Magda fachowiec ma rację, wszystko zależy od stopnia trudności , najtrudniejsza do wykonania jest zwykle łazienka , ponieważ często bywa, że płytki ceramiczne są różnej wielkości, dodatkowo są zaokrąglenia , dochodzi obudowa umywalki , wanny , kanałów wentylacyjnych , w kuchniach też bywają ciekawostki z układaniem płytek, oczywiście najtaniej będzie w garażu , nawet dając dzwonek na podłodze a z tego co obserwuję to ceny za 1 m.kw. są w Polsce podobne, czyli ponad 30 zł.

Gość Oczywiście że
dopiero co prezentowałaś zdjęcia łazienki gotowej idiotko.Twoja głupota granic nie posiada.W Twoim zawszonym mieszkanku nie ma gdzie kafelków położyć.

no i co z tego że pokazywałam?? jakie to ma znaczenie bo nie rozumiem.U nas fachowiec zawołał 80zl za metr2 nie wiem czy to udżo czy mało

Gość tylko i wylacznie
duzo, nawet bardzo

Gość on-draszek
80 zł. za ułożenie metra kwadratowego w garażu ?

Gość on-draszek
Magda, nie przeskoczysz tego ale zapłać nawet 90 zł. za 1 m.kw. w łazience i wybierz najlepszego fachowca jaki jest w okolicy, w końcu łazienkę się robi raz na kilka lat, zrobić porządnie bo jak zatrudnisz popaprańca to się tylko będziesz wściekać

Gość Chujogrom
Jak kładziesz płytki na tzw szlif a nie używasz tych obciachowych listewek wykończeniowych to też będzie odpowiednio drożej.

Gość on-draszek
o ceny w Warszawie to nawet nie pytaj, tam koło Torunia 80 zł. za 1 m.kw. łazienki to raczej cena jest normalna ale jak wcześniej napisałem ceny są uzależnione od regionu Polski, w woj. małopolskim gdzie buduję spory dom zatrudniam fantastycznego fachowca, który za ułożenie płytek w łazienkach policzył 30 zł. za 1 m.kw.

no własnie w jednej łazience było dużo szlifu ,ale nie wiem co to dokładnie znaczy ,bo ja w tych sprawach jestem laikiem

Gość Chujogrom
za chwile wracam

Gość kamisa negra
Madzia gdzie można z Tobą pogadać na temat ciuszków. Pytanko mam do Ciebie. Mogę napisać na Twoją pocztę?

Gość kamisa negra
Magda jak będziesz to się odezwij bo już kilka razy próbowałam się z Tobą skontaktować i nic z tego nie wyszło.

Gość Chujogrom
Miałem na myśli te tandetne plastikowe. A i tak każdy robi tak jak jemu się podoba i nie mam nic przeciwko.

Gość kamisa negra
No w 8 minutach się nie wyrobię. Napiszę na Twojego maila :)

Gość kamisa negra
dobra Kochana, odpiszesz jak będziesz miała chwilkę :) pozdrawiam :)

Gość ech......................
Jenny jak jesteś taka bogata to jeden uj :P A jak inteligentna to w necie znajdziesz A zebyś nie potrafiła się odezwac i obrazac mnie to cena wynosi ok 40 - 60pln za m2. INNA JEST CENA Z MATERIAŁEM BO INNY MATERIAŁ TU INNY TAM. Materiał od 15 pln za m2 Sssijjj głupia cipo i do mordoru