Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Złożyliście życzenia dziewczynie, która Wam się podoba?

Polecane posty

Gość Kinruk
Dzisiaj stojąc w dobrym miejscu z kwiatami cały dzień można by zarobić ponad 500 zł

Gość nas to nie dziwi ty
nawet kolezanki nie masz :D

nie mam komu tu nie ma dziewczyn looser a ty? byly jak straciles prawictwo?

cream przeciez jeszcze w sylwestra miales dziewczyne rozmawiales z nia godzinami

Gość sobie tez zlozylam a co
😠

Stev jeszcze z nia jest? styracil juz prawictwo? looser przez telefon czy tak normalnie dlugo trwalo spotkanie chyba niedlugo przestaniesz byc prawikime bedziesz drugi po stewie w tym roku

Nie wiadomo co ze Stevem, bo od dawna tu nie pisał. Ja jej złożyłem na żywo, ale to nie było spotkanie.

Gość Zuzanna Amelia & 8
A wlasnie czy ktos wie co sie dzieje ze Stevem czy juz zupelnie przeszedl na real i zapomnial o kafe. Ma ktos a nim kontakt ?

mi np facet dzis zgotował całodniowa kłótnie, a rano przywitał mnie esemesem z pretensjami po prostu wymarzone zachowanie jak na taki dzien .. mam dosc i jest mi smutno chce mi sie ryczec

Prawda jest też trochę taka chłopaki ,że wam się jeszcze wydaje że żeby mieć dziewczynę to trzeba Bóg wie co robić ...a czasem po prostu wystarczy otworzyć gębę i zaprosić ją gdzieś np na jakieś ciastko/kawę/ piwko....to co jest ważne to pozytywne widzenie świata ...no i dorabiacie sobie mnóstwo teorii do tego jakie dziewczyny są ,a to ma się nijak do rzeczywistości.

Gość pomarańczowy aniołek
nawet sie nie odezwał ...

"To chyba nie jest sprawa specjalnego wysilku tylko wlasnie raczej checi i dobrej woli zeby komus umilic dzien." dokładnie ja dałem mamie kwiaty , dziewczynom w pracy czekoladki ,a pani kwiaciarce złożyłem życzenia ..wszystkie kobiety zadowolone ..no i oczywiście sms do koleżanki do której startuje.

Gość Zuzanna Amelia & 8
Jest tu ktos jeszcze czy wszyscy spia?

Gość Zuzanna Amelia & 8
Ble Ble - mamie tez nie ?

Gość Zuzanna Amelia & 8
Czesc Argen. Nie spisz jeszcze o tej porze? Komu zlozyles zyczenia? Mamie? Siostrze? Babci? Cioci ? Sasiadce?

"Prawda jest też trochę taka chłopaki ,że wam się jeszcze wydaje że żeby mieć dziewczynę to trzeba Bóg wie co robić ...a czasem po prostu wystarczy otworzyć gębę i zaprosić ją gdzieś np na jakieś ciastko/kawę/ piwko....to co jest ważne to pozytywne widzenie świata ...no i dorabiacie sobie mnóstwo teorii do tego jakie dziewczyny są ,a to ma się nijak do rzeczywistości." tak latwo to wyglada jak jestes fajny bo jak jestes beznadziejny nie podobasz sie dziewczynom to co robisz ma drugorzedne znaczenie albo nie ma znaczenia co raz spotykam tu dziewczyny opisujace jak ida z facetem do lozka na drugim albo pierwszym spotkaniu i zazwyczaj to jest tak ze same nie wiedza jak to sie stalo poprostu spodobal sie im i jakos tak od slowa do slowa a jak sie podneici to juz sie nie zawroci jak jestes fajny to prawie nic nie musisz robic

Gość gość
k6CymuPVCuZa5jY0GefsHxqm