Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko zawiedziona

dzien kobiet a moj mezczyzna..

Polecane posty

w sumie to dziwie się też jak można mieć faceta i problem z powiedzeniem o tym, że zapomniał, gdyby juz mi zależało. dziecinada :D

Gość lek
nie lubie ignoranctwa , przypominaj o swoich swętach itd. dlaczego my zawsze pamiętac mamy a oni nie :)

Gość lekko zawiedziona
Ehh. No I po rozmowie.. Ciezko bylo..bardzo. Rozmawialam z kolezanka w tym czasie co tu pisalam I byla bardzo zaskoczona tym co powiedzialam, po tym bylam bardziej smutna I moj facet to zauwazyl zapytal co sie stalo. Powiedzialam co mi radzilyscie I co? Wkurzyl sie!! Byl strasznie zly! Powiedzial ze niech mi pisza inni ble ble ble a ja..sie poplakalam, nie zrobilo to na nim wrazenia. Dokladnie mu powiedzialam ze dostalam wiadomosc od ojca, ojczyma nawet od mamy. Zapytal co ja zrobilem? Powiedzialam ze czegos nie zrobil.. Byl zly. Powiedzial ze byl dla mnie caly dzien mily , to calowal, to przytulal, ale tak jest kazdego dnia. Powiedzialam ze liczylam na jakies slowo, wzmianke o tym dniu. Po jakiejs godzinie przyszedl do mnie I dal mi reke I powiedzial 'happy woman's day' .. Ja sie bardziej poplakalam, on byl zly ,powiedzial ze chcial mi duuuuzo pozniej cos tam powiedziec jak zapytalam co to powiedzial ze juz mi nigdy tego nie powie. Byla straszna awantura o gowno, chyba nie rozumie jak wazne bylo dla mnie glupie slowo. W efekcie powiedzial ze myslal ze zrozumiem to ze kiedy powiedzial ze mnie kocha patrzac mi w oczy I calujac zrozumiem o co mu chodzi. Tak zrozumialam, myslalam tylko ze cos doda. Pozniej przeprosil I ja tez przeprosilam, za to ze go wkurwilam.. Po wszystkim powiedzial ze chcial cos powiedziec ale wciaz mysli o smierci wujka.. Takie male sprawozdanie z konca jakze 'cudownego' dnia kobiet.. Siedze teraz w aucie, w pracy I czekam na dostawe.. Niedlugo bedzie tu MOJ. I co myslicie o tym co napisalam? Jestem az taka idiotka, czepiajaca sie szczegolow? Czy naprawde tak przesadzam? Czy powinnam sobie darowac? Nie wyzywacie mnie itp nie potrzebuje tego.

Gość ona22222221
a ja myślę, ze maiałaś prawo czuć się źle i wcale to nie była głupota. Twój facet bardzo głupio zareagował, bo jeszcze Cię zaatakował, za to że szczerze powiedziałaś mu co Cię gnębi. W takim razie jak on może wymagać od Ciebie szczerości, jak reaguje atakiem. Powinien wiedzieć, że dwa słowa nic nie kosztują i gdyby je powiedział nic by mu się nie stało, a Tobie byłoby miło. Ale widać trudno mu jest tak bardzo się poświęcić dla Ciebie. Jakbym miała taką sytuację, popamiętał by mnie, już nie za to, że zapomniał, ale za to, że tak zareagował. Teraz jeszcze pewnie czujesz się winna, że w ogóle miałaś czelność czuć się zasmucona, tym, ze Cię olał. Pięknie odwrócił kota ogonem.

Gość ona22222221
a to, ze chciał coś powiedzieć później, ale że teraz za karę już nie powie, po prostu żenada! Nie widzisz tego?

Gość ide spac2
happy woman's day?? zapomnialas dopisac, ze chlopka jest z PAkistanu a tak w ogole to prowo:D

Gość ide spac2
dopiero teraz doczytalam, ze jest Ltiwinem. czyli jeszcze gorzej, bo to nie prowo, to sie dzieje naprawde :D a jak to jest z Litwa, obchodza te swieto tego samego dnia co my?

Gość lekko zawiedziona
Widze niestety wszystko.. Nie czuje sie winna niczego, jest mi poprostu smutno. Zadne prowo.. Sytuacja prawdziwa. Tak na Litwie obchodza to swieto, dokladnie tego samego dnia co my, on nie zapomnial. Nie wiem dlaczego tak naprawde tak wlasnie postapil.. Przykre. Ani troche nie rozumiem..

Gość lekko zawiedziona
Tak bym chciala dodac nie do tematu ze wlasnie kolejny raz mam okazje podziwiac zorze polarna, tym razem biala, wczesniej widzialam zielona! Przepiekny widok, dlatego polecam odwiedzic Norwegie chocby dla tych widokow!!

Gość ona22222221
Ty tam nie zorze oglądać, tylko chłopa resocjalizować:):) Ale zazdroszczę widoku:)

Gość ide spac2
dajcie mezczyznom spokoj! sama jestem kobieta, ale to jest smieszne zeby miec pretensje o cos takiego.. moj facet na codzien jest kochany, dlaczego mialabym go karac glupimi fochami tylko dlatego, ze zapomnial o dniu z komunistycznymi tradycjami :D trzeba byc zakompleksionym narcyzem, zeby domagac sie uwagi z okazji kiedys komunstycznego swieta ( a teraz komercjalnego napedzacza intersow dla kwiaciarzy i sklepow z kartkami). Twoj facet jest dla ciebie kochany na codzien? Odpusc mu wiec, bo pomysli ze skoncetrowana na swoim punkcie wariatka.(pisze ogolnie)

to jest dowód na to żeby nie słuchać kobiet co tu piszą bo zepsują ci związek.

Gość ide spac2
mieszkam poza PL i szczerze gdyby nie net i wieczorne zyczenia od taty, to bym zapomniala ze dzisiaj jest dzien kobiet :D Moj chlopak zadzwonil wieczorem, bo mu siostra przypomniala :D ale w zyciu by mi nie przyszlo do glowy, zeby mu robic o to sceny jak jakas kretynka :O

Gość ide spac2
tulipan zgadzam sie w 100% jak zaczelam czytac posty na tym forum - zjezyly mi sie wlosy na glowie, jak mozna byc tak ograniczonym! ale mysle (mam nadzieje), ze to tylko waska grupka kobiet sfiksowana na swoim punkcie.

Gość ide spac2
Szkocja

ten dzień kobiet to mi się w ogóle źle kojarzy ciągle jakieś domaganie się czegoś właśnie dlatego wszedłem na kafe dziś zobaczyć czy znów są takie głupie, bzdurne tematy, no i jednak nie myliłem się. Co roku to samo na kafe!! Co roku!!!

Gość lekko zawiedziona
Nie jestem narcyzem , czy zakochana w sobie osoba. Mam dosc niskie mniemanie o sobie, on nie mowi mi na codzien jakis tam pieknych slowek, jest to raczej zadkoscia, z kazdego cudownego slowa ciesze sie jak dziecko, dlatego taki dzien jak wczoraj byl dobra okazja do powiedzenia czegos wiecej. Nie jestem wymagajaca, to ze tak emocjonalnie do wszystkiego podchodze ma troche glebsze podloze. Mam troche przezyc za soba. Napisalam wam szczerze o wszystkim, zapytalam czy zrobilam zle, tak? To nie powod by nazywac mnie kretynka czy jakimis innymi. Obrazanie nie jest na miejscu, troche taktu. To co piszecie biore do siebie I te negatywne komentarze I pozytywne. Pozytywne oczywiscie ciesza, negatywne zas pozwola cos mi w sobie zmienic , za co dziekuje. Dlatego ludzie wypowiadaja sie na forach, chcac uslyszec opinie osob trzecich, ktorych nie znaja. A moj mezczyzna zmiennym jest. Jednego dnia do rany przyloz a drugiego diabel wcielony. Jakies pol roku temu nauczylam go ze moze mi zaufac pod kazdym wzgledem, bo nie bede go oceniac na zle, biore go takim jaki jest, wczesniej klamal na kazdym kroku, bo chyba bal sie prawdy, ze go opie**** a jak zobaczyl ze lepiej od razu powiedziec nia chowac I nie robic problemu ze I tak sie dowiem I moze byc zle, przestal lgac. Wiesz? Ja sie mezczyzn nie czepiam. Kocham go bardzo I jak juz wspomnialam wczesniej, to co zaszlo wczoraj to bylo gowno..

Gość lekko zawiedziona
Jutro dzien mezczyzn. Wiesz pewnie o tym I mysle ze I Tobie byloby przyjemnie uslyszec cos milego w tym dniu od ukochanej. No chyba ze nie przywiazujesz do tego wiekszej uwagi. Sa Roane typy ludzi na tym swiecie I nikogo nie powinno sie potepiac.

Gość ide spac2
no wlasnie to domaganie sie uwagi tez mnie zastanawia. Na zdrowy rozsadek - jezeli facet jest wobec Ciebie ok, okazuje ci milosc, poswieca uwage caly rok to na co ci Dzien Kobiet? a niektore kobiety zachowuja sie jakby caly rok czekaly na dzien urodzin, Walentynk i Dzien kobiet. moze to wynika z niedowartoscowania..w kazdym razie zjawisko mnie fascynuje a jednoczesnie przeraza :D

Gość ide spac2
lekko zawiedziona ok, odwoluje kretynke, ale uwazam ze to naprawde glupie czepiac sie o cos tak blahego. jezeli facet okazuje ci malo uczuc a ty potrzebujesz wiecej uwagi - to nie naprawisz tego dasajac sie na jego slaba pamiec do dat i swiat komunistycznych ;) urzadzilas mu niezla jazde, a facet wg mnie nie jest niczemu winien. Poza tym potwierdzilas moje przypuszczenia, ze tego typu kobiety maja niskie poczucie wlasnej wartosci i jakies traumatyczne przezycia z mezczyznami (glownie ojcem)

Gość ide spac2
pogadaj z nim po prostu, otworz sie tak jak sie tutaj otworzylas. powiedz, ze czasami czujesz sie niepewnie i potrzebujesz wiecej "oznak" milosci ja ide spac dobranoc

Dokładnie napisała nawet że dostała życzenia od ojczyma,a tacy faceci to takie lizusy przecież, co mają coś do ukrycia i pewnie na sumieniu tak jak politycy co podlizywali się tymi kwiatkami na ulicach.A taki co nie wręcza nic nie ma nic do ukrycia bo ma czyste sumienie.Poza tym to dzień w którym zdarzają się problemy jak w każdym dniu i nie zawsze jest powód by go w ogóle obchodzić.

Gość lekko zawiedziona
Ide spac - rozmawialam z nim o tym, wie o wszystkim, kazdego dnia ma okazje ogladac blizny po ojcu. Tulipan - co do ojczyma to sie go prosze nie czepiac. Nigdy nie wlazil mi w cztery litery. Przez hmm.. Jakies 3-4 lata jak jest z moja mama dal mi wiecej niz moj ojciec przez prawie cale moje zycie. Pomogl nam bardzo - mi I mamie. Nie podlizywal sie, mielismy wiele sprzeczek, to calkiem wporzadku gosc. Co do mojej drugiej polowki, najezdzacie na mnie itp ze mu awanture zrobilam a to nie tak bylo, jesli poczul sie urazony, napisalam ze go przeprosilam, potrafie poczuc skruche. Dziekuje wszystkim za rady, nawet za objazd, jak mowilam biore to do siebie, czlowiek uczy sie na bledach po to by ich ponownie nie powtarzac. Jedna rzecz dodam. Sa ludzie obchodzacy rozne okazje w roku I tacy ktorzy uwazaja je za bzdure.

Gość aginka4
Pewnie, że jedni ludzie obchodzą różne święta, a inni nie przywiązują do nich większej wagi. Przepraszam, jeśli już o tym pisałaś, ale nie zauważyłam tego: to było Twoje pierwsze święto z tych chłopakiem? Jak wyglądają inne święta? Np. urodziny, imieniny itp.? Też nie zwraca na to uwagi? Mam kolegę, który nawet nie pamięta o swoich urodzinach, bo po prostu nie obchodzi większości świąt (jedynie wielkanoc i wigilię). Ale wszyscy znajomi już o tym wiedzą i po pierwsze nie oczekują od niego żadnych życzeń, a sami też jemu nie składają na żadnego okazje, bo go to tylko irytuje. Rozumiem, że wkurzyła Cię ta sytuacja, jego reakcja na Twoje zwierzenia też była głupia. Ale nie ma sensu rozpamiętywać tego w nieskończoność, było minęło, on teraz ma gorszy moment w życiu (wujek), może po prostu nie miał ochoty obchodzić tego święta? Nie wiem, myślę, że powinnaś mu odpuścić, tak naprawdę nic strasznego nie zrobił. Ja sama w czwartek byłam trochę rozżalona, ponieważ od 2 tygodni rozmawiam z jednym facetem na mydwoje, portalu randkowym. Rozmawialiśmy ze sobą w środę, później w czwartek zaglądałam na ten portal, brak wiadomości od niego, smutno mi było. Przez cały czwartek się nie odezwał. Czułam się pewnie podobnie do Ciebie, olana, ale pomyślałam, że bez przesady, może nie ma czasu czy coś. Skończyło się dobrze, bo w piątek przyszły do mnie piękne kwiaty przez kuriera z ogromnymi przeprosinami od tej kwiaciarni, że mieli wysłać je w czwartek, tylko ktoś tam u nich zawalił i strasznie przepraszają. Więc wyszło na to, że jednak nie zapomniał, wiem, ale przez chwilę jeden dzień nie wiedziałam o tym i też zaakceptowałam w końcu to, że mógł mi nie złożyć życzeń.

Gość Franca1991
Ja od mojego faceta dostałam na prawdę wspaniały bukiet róż i zastanawiałam się gdzie je kupił. Ale szybko udało mi się rozwiązać tą zagadkę. Na jego laptopie znalazłam zakładkę http://www.twojekwiaty.pl/blog/kwiaty-na-dzien-kobiet-najlepsze-propozycje/ i już wszystko jasne. Swoją drogą mają tam bardzo fajną ofertę więc warto zapamiętać na przyszłość :)

Gość gość
Mój chłopak zawsze wręcza mi świetne prezenty na dzień kobiet, ale w tym roku to już przeszedł samego siebie :D Bo zafundował mi wyjazd do hotelu Grand Lubicz w Ustce: http://www.grandlubicz.pl/. Jak tylko przeczytałam co tam mają w pakiecie, to aż podskoczyłam z radości :D Na pewno zrelaksuje się na maksa, już odliczam dni do wyjazdu :D

Gość gość
Chcesz spędzić wyjątkowy weekend? Przyjdź do Euphoria Club! www.euphoria-club.pl