Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alesieuhahahahałam

pewnien wyborca PIS kwestionuje teorie ewolucji co wy na to??

Polecane posty

Gość alesieuhahahahałam
leczymy zdrowaśkami i piecami??

Gość alesieuhahahahałam
podoba wam sie teoria??

Gość grrGrrg
gówno mnie to obchodzi, on i cała ta jego partyjka :D

Gość alesieuhahahahałam
szkoda bo może się przekonasz, że teoria ewolucji to mit :) hah

Gość Prelić
ciekawe, czy kwestionuje też teorię względności?

Gość lord stront+++
Nic na to. Wolę, żeby mój kumpel z elektoratu pisowskiego, kwestionował Darwina, niż postępowcy, wmawiali ludowi miast i wsi, że nie ma płci, tylko gender :D

Gość grrGrrg
mit, nie mit - niech każdy sobie wierzy w co chce i nic nikomu do tego. To jest prywatna sprawa każdego z nas i nikt nikogo nie musi do niczego przekonywać i siać fanatyzmu (w jedną czy drugą stronę)

Gość alesieuhahahahałam
pięknie czasy janko muzykanta wracają :D

Gość alesieuhahahahałam
oj ludzie szkoda słów ,a wogóle to ktoś nakablował, ze taki watek powstał nic tylko zbudowac wehikuł czasu i wysłać was do średniowecza napewno byście sie odnaleźli!!!

Gość alesieuhahahahałam
teoria ewolucji jest kwestionowana przez wielu naukowców w tym wyborców PISu :)

Gość alesieuhahahahałam
o ludzie biada wam jedyne co nam zostało to nauka!!! jedyna nadzieja na przyszłość ale nikomu nie przeszkadza, że cofamy się w rozwoju :O

Gość alesieuhahahahałam
no i co ludziska poczekajmy aż zacznieny leczyć raka zdrowaśkami ... ja wolę nie

jestes tak glupi ze nie uznajesz podstawowego prawa o zmienności czyli nic stalego darvin sie mylil bo to nie ewolucja wplywa na gatunki tylko otoczenie :]

jesli chodzi o relgie no to coz modlitwa to rodzaj medytacji i jest to udowodnione ze ludzie modlacy sie sa zdrowsi twoje poglady sa jak gowno na papierze toaletowym nadaja sie tylko do splukania w muszli

Gość najciemniej jest pod latarnia
nikt nie wygrał z bogiem 50 lat komuniści walczyli w Polsce z kk i nie wygrali 300 lat zaborcy walczyli z polskim kzyzem nawet prusacy wybili jeda pielgrzymka ktura szła do Częstochowy wszystkich zabili KTO NIE ZNA HISTORII TEN JEST SKAZANY NA JEJ POWTARZANIE Walka zbrojna z wrogami cywilizacji chrzescijańskiej w Hiszpanii 1936-1939 http://www.youtube.com/watch?v=_uSg8_v08KM&fe ature=fvst http://www.youtube.com/watch?v=QDJChxUzTR4&fe ature=related meksyk http://www.youtube.com/watch?v=3FpBpf0cXdA&fe ature=fvsr Zbrodnie masonerii w Meksyku i Powstanie Cristeros http://www.youtube.com/watch?v=nlVhyHem6_k

"Oglądałem również Kenta Hovinda i w wielu dowodach i stwierdzeniach trudno odmówić mu logiki. Nie wiem czy ziemia istnieje 6000 lat, ale teorię ewolucji obala on dosyć skutecznie. W końcu toeria ewolucji nie jest dogmatem wiary, można w nią nie wierzyć. A na kamieniach z Peru rzeczywiście są ludzie z dinozaurami. Jedno można mu przyznać, że wielu naukowców przy jego tezach wysiada."

Dopiero niedawno uczeni odkryli, że wszystko składa się z cząsteczek mniejszych niż składniki atomu. Wiele naukowych odkryć zostało wyprzedzonych tysiące lat wcześniej na kartach Bożego Słowa: * fuzja atomowa: 2 Pt.3.10 * prądy oceaniczne Ps.8.8, Iz. 43.16 * cykle hydrologiczne Job. 36.27, Amos 9.6, Kazn.1.6-7 * dinozaury Job 4.41, Ps 74.14 * niezliczona ilość gwiazd Jer. 33.22 * okrąg ziemi Iz. 40.22 Biblia nie posiada naukowych błędów - im więcej wie się o Biblii i współczesnej nauce tym bardziej fascynuje fakt, że Bilia wyprzedziła naukę. Nauka zawsze potwierdza Biblię.

Namacalne, Naukowe Dowody dla Sensu Wiary w Boga! _______________________________________________________________________________________________ WIARA W ISTNIENIE BOGA: (dla wszystkich ludzi szukających prawdziwych dowodów dla sensu wiary w Boga)! http://www.wiara.us/index.html

i wyborca, ten jest godzien bycia członkiem PiS-u. Godnie naśladuje swojego wodza, prezesa Kaczyńskiego Jarosława i jest tak jak prezes w opozycji do wszystkiego.