Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilona grzesznie poczęta

Normalni faceci... Gdzie?

Polecane posty

Gość Wole Bursztyn od Diamentu
Musialam wstac od klawiatury bo sie zakrztusilam zielona herbata z powodu naglego ataku smiechu, ktory mnie dopadl czytajac wasze wypowiedzi. Wyglada na to, ze w moim antycznym wieku ponad 40-lat wypada mi juz powoli szykowac rodzinny grobowiec. Pozwolicie jednak, ze odloze to na chwile i zajme sie moim przystojnym, inteligentnym, wysportowanym partnerem w moim wieku - oh pardon, rok mlodszym ode mnie ;) -, z ktorym wlasnie sie do triathlonu przygotowuje.

Musialam wstac od klawiatury bo sie zakrztusilam zielona herbata z powodu naglego ataku smiechu, ktory mnie dopadl czytajac wasze wypowiedzi. Wyglada na to, ze w moim antycznym wieku ponad 40-lat wypada mi juz powoli szykowac rodzinny grobowiec. Pozwolicie jednak, ze odloze to na chwile i zajme sie moim przystojnym, inteligentnym, wysportowanym partnerem w moim wieku - oh pardon, rok mlodszym ode mnie ;) -, z ktorym wlasnie sie do triathlonu przygotowuje.

Gość facet tez po trzydiescte
bursztynek czy diament Uderz w stół..... nozyce sie odezwą. Powedz mi dlaczego odpsiałaś na ten post? czy temat dotyczy ciebie? masz 25 letniego faceta? jestes samotnym trzydziestolatkiem i szukasz kobiety? A moze hasło "40 lat" spowodowało że sie odezwalas? czyli coś w tym jest ze czujesz uplyw czasu i ze mlodsze jest wrogiem starszego. A moze twoj przystojny mlodszy wysportowany facet coraz czesciej oglada sie za mlodszymi i to cie boli?

Gość facetpotrzydzie
Ręce opadają... opeete, a Ty czego szukasz i co uważasz za normalne w życiu?

facet tez po trzydziestce Ciesze sie, ze moja wypowiedz sklonila cie do tylu pytan :) To stymulacja mozgu. Moze z czasem da to jakies resultaty. Topik byl na temat gdzie by tu poznac normalnego faceta. I chcialam autorce poradzic, ze wszedzie i w kazym wieku mozna spotkac milych, wartosciowych ludzi tylko trzeba troche wychodzic z domu i pilegnowac rozne zainteresowania, hobby i naturalnie uprawiac sport regularnie.