Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość @@@@@@@@

miesiączka po porodzie

Polecane posty

Gość @@@@@@@@

wiatm. moze ktoras kobieta mi pomoze bo juz sama niewiem co o tym myslec. urodzilam 3 grudnia. w polowie lutego wydawalo mi sie zaczyna sie miesiaczka ale byly to po prostu delikatne plamienia ktore trwaly 4 dni. Nawet podpaska nie byla mi potrzebna. Od wczoraj znowu mam te plamienia ale troszeczke wieksze niz ostatnio. czy to normalne? dodam ze piersia karmilam tylko 2 tygodnie.

Gość dwanasciegroszy
Mi lekarz mowil, ze jest normalne, jak mnie doslownie zalewalo w pierwsze miesiaczki po porodzie. Tak ze 3 mialam bardzo obfite.

Gość amelkowa mamaaa
ja karmilam piersia 5,5 miesiaca i tez plamilam po jakichs chyba 3 miesiacach po porodzie. a ty bierzesz jakies tabletki? bo ja bralam te dla karmiacych i plamilam co miesiac. bralam je tylko 2 miesiace i przeszlam na wkladke - strasznie balam sie ze zade przy tabletkach :) mysle ze skoro nie karmila wcale piersia to przygotuje sie nie na to ze za chwilke miesiaczka wroci "w pelnej okazalosci" - tzn pewnie te pierwsze beda bardzo obfite :)

po pierwszym porodzie też miałam takie słabizny oby wcale przez kilka pierwszych cykli ale ja byłam czyszczona przy porodzie i lekarz mówił że na bank tak będzie bym sie nie stresowała po drugim porodzie pierwszy okres był też taki a od drugiego czy trzeciego wszystko wróciło do normy

Ja po porodzie miałam podobnie. Dodatkowo cykle były bardzo nieregularne. Zdecydowałam się na mikroskop owulacyjny taki na ślinę by wiedzieć chociaż w której fazie cyklu się znajduję

Gość arabeska11222
proponuje isc do lekarza. pol roku po cc nie mialam okresu.tylko ciagle bóle brzucha. poszlam do lekarza. na usg wyszlo ze błona sluziowa macicy jest gruba i bedzie okres bolesny i obfity. lekarz wywolal luteiną okres i faktycznie byl mocny i bolesny, teraz jest ok