Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnbn

pochwa po porodzie

Polecane posty

Gość mnbn

mam pytanie. jestem dni po porodzie, wczoraj zdjeli mi szwy bo bylam nacieta. jak poloze sie na plecach zeby wietrzyc krocze i rozloze nogi to lusterkiem widze ze mam"otwarta pochwe" to tak ma byc?;/

Gość Miliana23
wszystko wróci do normy nie martw się

Gość Miliana23
no i po co ogladasz się lusterkiem? zeby mieć wiecej zmartwień? Po to wymyślili tzw poło żebyś doszla do siebie masz na to 6 tyg po tym czasie gdyny cos było nie tak wtedy się należy martwić a nie kilka dni po porodzie dziewczyno.

Gość Miliana23
połóg* miało być

Gość mnbn
no mam nadzieje.. tylko ze ona jest otwarta tak lekko w bok

Gość mnbn
a czym sie myc po zdjeciu szwow? oprocz tantum tosa? bo tym sie podmywam raz dziennie

Gość Miliana23
wiesz ja ci powiem że jak juz zdejmą szwy to czym kolwiek do higieny intymnej ja miałam zwykłą Ziajke z apteki i to wystarczyło przed jak i po porodzie a co do rozwartej pochwy w końcu wyszło z niej dziecko,muszą mięśnie wrócic do poprzedniego stanu powiem ci że ja po tym szyciu czuje o wiele lepiej wszystko podczas stosunku niz przedtem nie wiem jak to sie stało ale tak jest więc głowa do góry nie ma co się martwić.

Gość mnbn
a jak bylo u cb z moczem? moglas zatrzymac go w trakcie sikania?bo ja nie moge. a jak probboje to boli

Gość kobieto a po co TY tam
zagladasz??? po co się stresować, wszystko się zagoi ale na to trzeba czasu!

Gość mama dwojeczki
No wlasnie, po jakiego grzyba ty sobie tam zagladasz :o Zostaw to w spokoju i niech sie goi. Ja tam sobie nigdy nie ogladalam po porodach jak to tam wyglada...wcale mnie to nie inetersowalo...

Gość ser bty67iubre
ćwicz miesnie kegla , z poczatku nie bedzie efektu, potem cos drgnie ledwo. ledwo ale sie nie poddawaj. po pol roku bedzie juz ok :)