Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a88

przypisy- antyplagiat

Polecane posty

Gość a88

witam, pisałąm pracę w taki sposób, żeby nikt nic nie wykrył, tzn na podstawie róznych źródeł, zmieniając słowa itp.... Problem w tym, że przypisy dawałąm na "pałe", tzn....szukałam książki o tej tematyce i zmyślałam, że to było na podstawie np str 48.....Czy plagiat to wykryje? Bardzo prosze o odp

Gość groszek02
zależy kto sprawdza

Gość gfgfgfgfgfgfgf
pytam o system antyplagiatowy stosowany w uczelniach?

Gość groszek02
autorko jesteś tam?

Gość dziewczyna.......,...
na pałe świntucha jesteś

Gość anutoka:)
tak jestem......miałam na myśli sprawdzanie przes system antyplagiatowy w uczelni:)

Gość ?.......,,
AUTORKO, dlaczego stale zmieniasz nicka?

Gość anutokagsdghyvsdgh:)
bo trzeba podawać jakieś hasło a ja niewiem gdzie to hasło jest:)

Gość bhbhbhbhbhb autorka;)
orientuje sie może ktoś jak z tymi przypisami|? Bardzo prosze o dop:)

Gość ??.?
autorko jakie hasło ?

Gość koszula nocna w paski
program jak program, ale wiesz, ze taka praca "przechodzi" przez twojego promotora i recenzenta? jeśli ktoś (zwłaszcza recenzent) siedzi w danym temacie, to będzie wiedział, że przypisy zrobione są "na pałę"

Gość autorkA=a=aaa
haaslo chca do niku a ja nie znam

Gość nnnnnnnnnnn!
to już wszystko wiem, pewnie jesteś nowa na kafe - musisz zapłacić za używanie kafe wpisowe 20 zł

Gość y6666669
autorko, masz ochote żebym Ci rozerwał błonke dziewiczą?

Gość hjdgfbsygbsr autorka uhjb
Moja praca już przeszła drogę promotora, i wszystko jest ok, ale obawiam się tego antyplagiatu......generalnie praca jest realistyczna, nie powinna okazać sie plagiatem, tylko te strony pozmyslalam no i ksiązki....:( Problem w tym ze przypisy podawałam na samym koncu i trudno bylo sobie przypomnic na podstawie ktorej ksiazki pisalam konkretny akapit

Gość marcint,m
autorko jesteś studentką ? lubisz seks do piczki ?

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić, redaguję tekst i pomagam przy kompozycji. Możesz spokojnie przelewać na papier swoje myśli nieuczesane. Ubierzemy je potem w zgrabniejsze słowa Jeśli nie jesteś pewien, czy to właśnie tego potrzebujesz. Napisz do mnie na adres; poprawa-plagiatu@wp.pl GG 46377435 Szybkość, anonimowość, 100% gwarancja potwierdzona raportem.

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić, redaguję tekst i pomagam przy kompozycji. Możesz spokojnie przelewać na papier swoje myśli nieuczesane. Ubierzemy je potem w zgrabniejsze słowa Jeśli nie jesteś pewien, czy to właśnie tego potrzebujesz. Napisz do mnie na adres; poprawa-plagiatu@wp.pl GG 46377435 Szybkość, anonimowość, 100% gwarancja potwierdzona raportem.