Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rkwrk

Proszę wejdźcie. Co robić. Pogrzeb samobójcy

Polecane posty

Gość rkwrk

glupie pytanie ale co tam. powiesil sie moj znajomy i chcialabym go pozegnac, jest mi bardzo przykro tylko boje się iśc bo raz ze sama, i glupio mi bedzie,a dwa -boje sie ze wpoadne w rozpacz. buntuje sie troche bo przeciez on celowo nas zranil,wiedzial co bedziemy przezywac.ale nie chce tez pozniej zalowac.tylko pytanie teraz czego - nie pojscia na pogrzeb czy odwrotnie. poza tym jego rodzina nie wiem jak zareaguje bo o wszystko maja sapy, blokuja mu konta wszedzie,nawet taka stronke zapalswieczke . moze chca by tylko najblizsi byli?

Gość koszula nocna w paski
idź

Gość groszek02
jak go znałaś i byliście kolegami powinnaś pójść

Gość rkwrk
nie trzymaliśmy się, nie byliśmy blisko. znaliśmy się z pracy (wakacyjnej)

strona zapalświeczke?! :O a co to za cudo i na co to komu? :O bo na pewno rodzinie i zmarłemu w niczym to nie pomoże wpadniesz w rozpacz- jak sie rozpłaczesz na pogrzebie to raczej nikt krzywo na Ciebie patrzyć nie bedzie kolejna sprawa, zadał wszystkim ból, ale czy w ostatniej chwili myślał o tym? jestem pewna, że coś dręczyło go bardzo, bardziej niż jestesmy sobie w stanie wyobrazić, skoro podjął taką decyzję.

Gość taka_jedna_jedyna
jak się boich reakcji jego rodziny, to następnego dnia po pogrzebie możesz pójść na jego grób i się z nim pożegnać... Skoczył w morze ciemne i mordercze. Ześlizgnął się po taflach cienia. Miał ciężkie serce, miał ciężkie serce, Nie musiał przywiązywać kamienia. Z głębi wody ukłonił się światu. Minął sepię piękną i szkaradną. I spoczął na dnie, i spoczął na dnie wśród kwiatów. Z takim sercem idzie się na dno.

Gość rkwrk
to jest taka strona gdzie mozna napisac wspomnienie,dodac swieczkę wirtualną, zjednoczyc sie z rodzinami,przyjaciolmi innych zmarlych.pomaga wbrew pozorom. jest tam jeszcze zdjecie zmarlego i data ur i śmierci nie wiem dlaczego zablokowala rodzina ta strone, nie bylo zadnych wpisow z komentarzem doi tego co sie stalo,zwyczajne wpisy typu Pozostaniesz w naszych sercach itd zwykly placz a histeria to inna sprawa, pozniej bede dochodzila do siebie przez 2 tygodnie.pozatym znalismy sie ile, nie cale 2 miesiace. pozniej kontaktu nie mielismy. byl mily,ale zadnych blizszych relacji nie bylo miedzy nami. boje sie oprocz reakcji rodziny tez reakcji ludzi ktorzy mnie znaja a nie wiedza ze go znalam,i pomysla ze gapiem jestem.no i czy on by chcial zebym tam byla,skoro nawet sie nie pozegnal?

Gość rkwrk
up

Gość sweet maleństwo
aco to za strona pierwsze slysze mozesz dac link?

Gość rkwrk
Mniejsza juz co to za strona up

Gość sweet maleństwo
o jejeju zakładasz temat, piszesz o tej stronie i głupiego linku nie możesz podać :O

Gość rkwrk
po co Ci? no zakladam temat ale z pytaniem czy isc na pogrzeb a nie czy ktos chce strone

Gość rkwrk
nie chce tu podac bo zaraz bedzie wiadomo o kim mowa chyba ze chcesz to podaj maila

Gość rkwrk
up

Google gryzie? Przecież pełno jest takich zdjęć. A co do pogrzebu, jeżeli czujesz taką potrzebę to idź.