Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wataro joke

Kobiety które włażą do wyra na pierwszej randce

Polecane posty

Nie wiem czy to jest już norma czy ja jestem nie na czasie. Powiedzcie mi dlaczego kobiety włażą do wyra na pierwszej drugiej randce? Czy to normalne? Bo ja nie uważam tak i myślę że te kobiety to zwykłe kurewki, choć niby nie chodzi im tylko o seks to robią to. Do czego ten świat zmierza?

tylko kurwy tak robia normalna kobieta nie wlazi do wyra nawt po miesiacu znajomosci,uwierz mi ze jeszcze pare takich jest.

Gość A po co przychodzisz z wyrem
na pierwsza randke? A serio - jesli facet i kobieta oboje chca isc do lozka na 1szej randce, mozesz miec inna mentalnosc, ale oni sa dla siebie przynajmniej pod tym wzgledem stworzeni :) a poza tym sa rozne 1sze randki a) 1szy raz sie widzicie, 1szy rozmawiacie b) znacie sie doskonale, ale wirtualnie

Gość Monisiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a facet który sie bzyka z taka laska na 1 randce to co lepszy jest???

Gość hsderwyrwa
Hmm....a facet,ktory "przeleci" dziewczyna,ktora oddala mu ie na 1wszej randce to ...jak Go nazwac?:P Jak zwykle...facetom wszystko mozna!:/

Gość bez jajek
omg a co w tym złego? jeśli i ona i on mają na to ochotę to w czym problem?

Nie udawajcie pierwszych naiwnych. Wiadomo że to od kobiety zależy kiedy będzie ten pierwszy raz "Jak suka nie da to pies nie weźmie" I taka jest prawda, owszem mężczyźni też są winni ale oni tylko "proponują" a to kobieta decudyje. Zresztą jak kobieta przychodzi na pierwszą randkę do domu mężczyzny to ona dobrze wie po co. Niby pod jakimś pretekstem ale każdy wie o co chodzi. Kobiety to kurewki, nie wszystie ale dużo. Ostatnio 3 pod rząd wlazły do wyra na pierwszej randce.

Gość hsderwyrwa
"Ostatnio 3 pod rząd wlazły do wyra na pierwszej randce. " i zrobily cI DOBRZE...WYKORZYSTUJESZ te laski:P

3 pod rząd! Nie wiem może to zbieg okoliczności. Oczywiście nie dotyczy to mnie, ale te kobiety później przychodzą do mnie się wyżalać dlaczego on je olewa albo zdradza. A ja nie chce tego słuchać.

Nie, do mnie one nie wchodzą i nie mam żalu ani nie jestem zazdrosny. Po prostu jestem świadkiem tej rozpusty i już nie mogę na to patrzeć a muszę i później muszę wysłuchiwać te dziewczyny i ich żale.

Gość mireczkaa
ale masz problem :) Znaczy chodzi, ze to nie Tobie włażą do wyra, czy jak?

Gość bez jajek
Heh, nie musisz. Wystarczy, że powiesz, że nie masz ochoty ani na sex ani na słuchanie tych żali.

Masz rację, kobieta ma takie prawo ale później niech nie ma do nikogo pretensji że ktoś ją ma w dupie. Mówię tu raczej o kobietach które chcą budować związki, zaczynając od seksu. One dobrze wiedzą że koleś który na pierwszej randce chce je wydupczyć, jest tylko zwykłym podrywaczem dla którego nie liczy się wartość kobiety a statystyki. I one to więdzą.

Gość mireczkaa
no to skoro one to wiedzą, Ty to wiesz to gdzie masz problem??

Gość bez jajek
Nie uogólniaj na swoim przykładzie bo faceci też są różni. Mój związek (obecnie już 12 letni) zaczął się od sexu. Jak widać facet nie chciał mnie tylko wydupczyć i nie był zwykłym podrywaczem, był natomiast na tyle dowartościowany, że to mu nie przeszkadzało. A jeśli o mnie chodzi to też nigdy wcześniej nie zrobiłam nic takiego ale w myśl forumowej mentalności jestem zwykła zdzirą :D

Gość groszynka
Uwazam podobnie jak kolega ze taka kobieta wyrabia sobie zdanie i faktycznie ma malo do zaoferowania bo nie na tym polega budowac zw a co do facetow to prawda jest taka ze jesli sie nadazy okazja czyli taka pusta dziewczyna wchodzi kolesiowi do wyrka on z reguly to wykorzyta nie ma bata faceci to samcy heh tylko jak wiadomo z taka kobieta juz nie zechce budowac zwiazku facet jak i kobieta szuka partnera z ktorym polaczy cos wiecej niz tylko sex! ale z okazji i tak korzysta a to tez wplywa w pewnym stopniu na ich opinie jednak nie tak jak u kobiety pozdrawiam ciumaski

Gość groszynka
Odnosnie wypowiedzi kolezanki w 12letnim związku jestem pod wrazeniem i gratuluje związku :) chce tylko powiedziec ze takie sytuacje sie zdarzają jak widac mieliscie takie same potrzeby i oczekiwania jesli między dwojgiem ludzi zaiskrzy to nie ma siły i faktycznie nie ma reguły jaka byla kolejność wydarzen ;) i nie uwazam cie za .....

Gość PROSTYTUTKA:)
Autorko, żyjemy w XXI wieku więc o co Ci chodzi? Cóż za konserwatyzm reprezentujesz? Trzeba być kobietą na czasie.

Gość pewno podrożały kacze jaja
bo kobiety są konkretne, trzeba przetestować towar wględem twardość i długie stanie kutasa, a nie kupować potem strzelbę i krzyczeć w nocy" Stój, kurva , bo strzelam miękki chuju!!!!!!!

Gość pewno podrożały kacze jaja
to co autor kupiłeś juz fuzyje swojej kobicie?????