Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przesądna

Czy tez wierzycie w 21.12.2012?

Polecane posty

Gość przesądna

Bardzo wierze że tego dnia nastąpi ten jebany koniec świata. Moi znajomi i mój facet maja przez to przerabane. Często płacze i lamentuje jak to będzie. Najbardziej chyba płacze z powodu córki. Nie chce żeby cierpiała. Chciałabym przeżyć spokojnie moje życie. Jestem przesądnaa w dodatku oglądałam film dokumentalny o tym i ten koniec świata można logicznie przedstawić. Czy wy też w to wierzycie i przeżywacie?

Gość plac pigalll
nawet nie mow boje sie tego dnia jak holera,ja mam synka 8 miesiecznego i chcialabym go wychowac.

Gość honoratkaa
w koniec świata wierzę, chociaż mam nadzieję na koniec ludzkości :P głupia ludzkość zasłużyła sobie żeby wyginąć :D

Gość przesądna
Ktoś tu chyba jest gorzej pierdolniety. Nie chce w to wierzyć ale przekonały mnie fakty naukowe. Ten film dokumentalny powstał koło 2008 roku. Niestety ale w naukę wierze.

nie wierze w ta date. jesli nastapi koniec swiata to bedzie to bardzo dlugi proces, a nie tak nagle nie sadzilam, ze sa osoby, ktore wierza w ta date ;D

Gość przesądna
Oj jest dużo takich osób. Ale ten link o przesunięciu końca świata jest obiecujący. Dzięki niemu mam jakaś nadzieję.

Gość nie i jeszcze raz nie
Tylko Bóg Ojciec wie, kiedy będzie koniec świata

Gość cncncnchdhdhd
tak obyscie wreszcie pozdychali :) najgorszy gatunek na ziemi to ludzie.

Gość ale za to mozesz spokojnie
Naukowcy z uniwersytetu w Dreźnie twierdzą, że zagłada czeka nas dopiero za ponad sto lat, w roku 2116. Twierdzą, że błąd to efekt trudności w dopasowywaniu dat rytualnego kalendarza Majów ze stosowanym teraz gregoriańskim kalendarzem słonecznym.

Gość narazie grozi nam głud
Naukowcy alarmują. Pszczoły wymierają na całym świecie. Dla ludzkości oznacza to jedno - głód. A to dlatego, że jedną trzecią naszego pożywienia jemy właśnie dzięki pszczołom, które zapylają rośliny. Za zbliżającą się zagładę całej populacji pszczół odpowiadają w równym stopniu infekcje bakteryjne, brak pożywienia, pestycydy i błędy w hodowli. Ale za osłabienie ich organizmów odpowiada jednak roznoszona przez roztocza warroza - donosi magazyn "New Scientist". W ciągu ostatnich dwunastu miesięcy w Stanach Zjednoczonych i Wielkiej Brytanii zginęła jedna trzecia pszczół. We Włoszech zginęła prawie połowa. Epidemia przeszła nad Europą i pierwsze doniesienia o śmierci pszczół dochodzą z Indii i Chin. Warroza powoduje podatność na ataki wirusów. Jedynym kontynentem wolnym od rozrocza "Varroa destructor" jest na razie Australia. Rozwiązaniem problemu wymierania kolonii zajmują się naukowcy z 36 państw, pracujący nad projektem COLOSS.

Gość do cncncnchdhdhd
Chyba "obysmy", bo ciebie tez to dotyczy. Watpie zebys byl psem czy innym malo rozumnym zwierzciem, chociaz moge sie mylic :o

Gość co za bzdury ludzie
Nie ma cie innych problemow tylk owymyslacie sobie konce swiata?? CO do nauki to chyba cos wam sie przysnilo, bo nauka owszem mowi, ze nastapi przebiegunowanie, a co sie z tym laczy moga np. zaczac wybucha wulkany ale nie, ze nastpi koniec swiata matolki! Wezcie poczytajcie jakies naukowe zrodla, a nie bzdury wymyslone przez idiotow :o

Gość mnie też jest smutno
A jak dla mnie mógłby pierdolnąć już dzisiaj 🖐️

Gość do slodka czekolada
Koniec swiata to bedzie, jak to Euro przebiegenie pomyslnie i wszystko wypali wedlug planu, bo znajac naszych rodakow to i tak cos spieprza.

..."Koniec świata będzie, kiedy Polska wygra Euro''... To nie ma się czego obawiać

Gość przesądna
Ale mądrala ciekawe jakie źródła czytasz że tam jest tylko o wybuchach wulkanów. przebiegunowanie to również powodzie,trzęsienia ziemi a przede wszystkim zniknięcie pola magnetycznego bez którego nie może przetrwać ludzkość bo słońce nas w popiół obróci.

Gość do slodka czekolada
Wez ty przesadna przestan histeryzowac, bo zaczynasz mnie denerwowac. JAK MOZE CI ZNIKNAC POLE MAGNETYCZNE??? Wez mi to wytlumacz...:o

Gość przesądna
No przecież tyle czytasz Powinnas wiedzieć. To zasługa skomputeryzowanego świata. A jak Cię wkurzam to nie wchodz tu

nie wierze, pozatym ta data jest juz dawno obalona przez naukowcow kiedys czytalam ale nie pamietam dokladnie o co tam chodzilo, w kazdym badz razie ci ktorzy jeszcze pisza o tej dacie maja stare wiadomosci