Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna naturalna blondyna

Sposób na kochanka.

Polecane posty

Gość justyna naturalna b.
Nie bedzie juz seksu, skonczylam z tym. Chce tylko zeby sie odczepil ode mnie i nie niszczyl ani mojego, ani jego malzenstwa. Czy to tak wiele?

Gość Justyna naturalna blondyna
Widze, że nie potraficie mi doradzić. Trudno :( 🖐️

Jeszcze raz sprobuje. Pomozcie pls, bo juz nie mam pomyslow. Dlaczego on nie potrafi zrozumiec, ze ja nie chce go znac?

Sluchajcie, opisze sytuacje, moze to Wam pomoze jakos mi doradzic. Poznalam go ok 3 lata temu na imprezie. To byl znajomy mojego meza, a dokladniej przyjaciel kolegi meza. Pare razy widzielismy sie w 4 na roznych imprezach, ale nigdy jakos specjalnie nie rozmawialismy ze soba. Jakis rok temu wybralismy sie z mezem na koncert, byli tam tez oni (moj ex kochanek i jego zona), siedzielismy razem przy stoliku, milo spedzilismy czas, na koniec on poprosil o moj nr tel (jakbysmy sie chcieli gdzies wybrac a nie mielibysmy z kim), wiec mu dalam. Pare kolejnych wspolnych wypadow, od slowa do slowa i okazalo sie, ze wiele mnie z nim laczy. Kilka spotkan sam na sam, przytulanie, pocalunki, sex, jakos samo wyszlo. Uklad byl jasny, po prostu fucking friends, nic poza tym. Obojgu nam zalezalo na dyskrecji. Ale on nagle zaczal wysylac mi milosne smsy, maile, wyznawal milosc podczas spotkan, mowil, ze nie chce byc z zona tylko ze mna. Ja bedac pewna, ze tylko tak gada, zwyczajnie to ignorowalam. Ale on przestal sie kryc, raz powiedzial, ze podczas stosunku nazwal zone moim imieniem, robil mi sceny zazdrosci przy jego zonie i moim mezu. Masakra jakas. Od tego czasu walcze, zeby sie go pozbyc.

Juz wszeystkiego chyba probowalam. Nie odpisywalam na smsy, maile, nie odbieralam tel. Pisalam i mowilam, zeby sie ode mnie odczepil. Grozilam, ze powiem jego zonie o wszystkim. Pisalam z telefonu mojego meza do niego. Skutek? Pare dni spokoju, a potem znow to samo. Raz przyszedl do mnie w nocy pijany i dobijal sie do drzwi. Na szczescie maz sie nie obudzil, a mnie udalo sie go pzrepedzic.

Gość echo...
spróbuj pokazaź mu się z innym facetem. najlepiej z krewnym męża. niech on myśli, że jesteś puwszcZalska. albo powiedz mu ze masz ogromne długi i grozi ci komornik :-P

Temat zalozylam 2 tygodnie po tym, jak myslalam, ze sie go pozbylam wyznajac mu uczucie. Od tej pory brak kontaktu az do wczoraj. Dzis kolejne smsy i telefony. Ile razy bede musiala jszcze oklamywac meza, ze to pomylka i pilnowac komorki? :(

Gość tymbarrr
o matko, nie zazdroszcze takiego psychola.... sama mam/miałam kochanka i nie wyobrazam sobie podobnych sytuacji...

Gość echo...
no właśnie też tak mialam. o ciąży nie warto wspominać bo może się ucieszyć i dopiero będą jaja. ja uruchomiłam w telefonie obcje na filtrowane przychodzące wiadomości,.

Gość wyjec pospolity
Tak to jest, gdy sie ma głupiego kochanka...no ale czego sie mozna spodziewac po blondynce?:D

No :( Dlatego sie boje. Maz jak sie dowie to nie wybaczy. Jemu zona wybaczy, z tego co mowil to juz nie raz wybaczyla, wiec praktycznie nie ryzykuje. Pokazac sie z krewnym meza? Najmlodszy ma 50 lat nie liczac malych dzieci, a on akurat jego zna.

Echo, ja sobie go zapisalam jako Anie :D Z ciaza to fakt, mowil, ze chcialby miec ze mna dziecko, ale wtedy myslalam, ze to glupie gadanie. A teraz mam watpliwosci...

Umowilam sie z nim na piatek, zeby pogadac o tym, co dalej. Mam nadzieje, ze on tak mnie tylko podpuszcza z tym, ze chce sie rozwiesc dla mnie, bo wie, ze mnie tym przestraszy i osiagnie co chce, a naprawde tego nie planuje. Co mu powiedziec? Czy odwolac spotkanie liczac na jego zdrowy rozsadek?

Gość mLoda mamuska23
witaj justyno a moze on naprawde chce sie rozwiesc z zona dla ciebie a macie dzieci??

Gość mLoda mamuska23
ja tez mam kochanka kocham go i on mnie tez kocha ale mamy dzieci i dlatego nie mozemy byc razem czesto sie spotykamy tesknie za nim

My nie mamy, oni maja 3

Gość tymbarrr
wydaje mi sie że On moze ściemniac z tym rozwodem, bo chyba nie tak łatwo zostawic 3 dzieci....

Gość tymbarrr
choć z drugiej strony, jesli naprawde sie zakochał to jest to możliwe, ja sama mam dziecko i byłam swego czasu w stanie odejśc od męża do kochanka.... tylko On bał sie ryzykować swojej rodziny....

Dzieci sa dorosle, tzn. najmlodsze ma 15 lat, ale mieszka w innym miescie w internacie

Gość mLoda mamuska23
aha to masz lepiej niz ja ja mam3 dzieci i to malych a ty kochasz meza?

Gość mLoda mamuska23
aha to masz lepiej niz ja ja mam3 dzieci i to malych a ty kochasz meza?ale tak powaznie pytam

Gość mLoda mamuska23
aha to masz lepiej niz ja ja mam3 dzieci i to malych a ty kochasz meza?ale tak powaznie pytam

Gość mLoda mamuska23

Gość tymbarrr
młodamamuska a ilemasz lat i ile jestes w związku ?? ile czasu trwa juz Twój romans ??

To Wam zycze dziewczyny, zeby Wam sie ulozylo jak chcecie z z mezami i/lub kochankami :) Tak, kocham meza i nie zamierzam go juz nigdy zdradzic

Gość tymbarrr
do mnie powoli tez dociera, ze ten romans jest bez sensu i szkoda niszczyc małżeństwwo i rodzinę,

No szkoda. Szczegolnie ze masz dziecko.

Gość mLoda mamuska23
ja mam 3 dzieci mam24 lata w malzenstwie jestem 5 lat ale maz byl inny niz jest teraz

Gość mLoda mamuska23
a moj romans trwa juz rok czasu moj kochanek potrafi mnie sluchac lubi moje dzieci jest zawsze kiedy go potrzebuje

Gość tymbarrr
mloda.... a dlaczego nie stworzycie razem rodziny, ja wiem ze to nie jest łątwe ale moze warto,,,,