kamikadze1988 0 Napisano Marzec 9, 2012 Lubicie? Jakie najbardziej? Nie sądziłam, że mogą tak przyjemnie pachnieć. Najlepsze truskawkowe albo waniliowe :) Ciekawe czy są czekoladowe..... ? Nie ma jak lodzik o jakimś przyjemnych zapachu (smaku) :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość są czekoladowe Napisano Marzec 9, 2012 mój mąż kiedyś przypadkiem kupił smakowe i to własnie były czekoladowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jezusie mój!!!!!!! Napisano Marzec 9, 2012 Wy naprawdę bierzecie do buzi w prezerwatywie???!!!Co to za pomysł?Przez takie coś się w ciążę nie zachodzi to tak dla przypomnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość knvbb Napisano Marzec 9, 2012 hahahahaha padłam :D jak można robić loda przez prezerwatywe :D :D parodia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość puls dums Napisano Marzec 9, 2012 obciągnie w gumce ? :O co na twój facet ? podoba mu się to ? tak w ogóle to zawsze myślałam że te smakowe prezerwatywy są dla prostytutek bo przecież one obciągają w gumie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamikadze1988 0 Napisano Marzec 9, 2012 Do buzi bez gumki, tylko pozostaję ten smak na penisie jak się zdejmie. Albo cipuszka też smakowa jeśli facet potem minetkę robi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach