Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NYM

Sprawdzona marka bielizny

Polecane posty

Gość NYM

Jakie polecacie?

Gość baskimama
Ewa Michalak, Freya, Panache, Cleo, Masquerade, Comexim, Curvy Cate, Audelle, OnlyHer, Charnos, ShowGirl

Gość NYM
coś nie przekonują mnie te angielskie marki na które jest taki szał ostatnio, nie lubię typowych koronek

Gość mamuśkaMałejZuzi
Lindex i Chantelle

Gość czarnulkaaa30
Schiesser i Naturana

Gość baskimama
A kto Ci każe kupować koronki? Jest masa modeli bez nich :P A "szał" jest dlatego, że to są firmy z szeroką rozmiarówką i świetną jakością. Poza tym E. Michalak czy Comexim są polskie :P

Gość baskimama
Aha, OnlyHer to też jest polska firma i jak na razie bez koronek staniki mają. Tyle, że oni specjalizują się w małych rozmiarach.

Gdyby polskie marki miały szeroką rozmiarówkę, dobrą jakość i niewygórowane ceny, to polecałybyśmy polskie ;) Ale niestety polskie staniki są rozciągliwe, przeważnie źle skrojone,występują w rozmiarach 70-90 A-D (chociaż część producentów zaczyna wprowadzać już obwody 65 i miseczki w okolicach F, G...) i mają zbyt wysokie ceny w stosunku do jakości. Oczywiście poza wymienionymi Ewą Michalak, OnlyHer i Comeximem. Całkiem dobra jest też marka Avocado ale kosmicznie droga. Oczywiście że zdarzają się jakieś pojedyncze cuda wśród polskich staników, ale bardzo rzadko. Np jakiś czas temu był szał na Dalię Satinę i Emmę :) Marki brytyjskie oferują nam świetną jakość (staniki dobrze wyglądają nawet po 2, 3 latach), nie rozciągają się na tyle, żeby można się było nimi owinąć, dobrze zbierają, kształtują, występują w pełnej rozmiarówce i kosztują tyle co polskie byle co :) Jeśli jednak upierasz się na polskie, to zdecydowanie Ewa Michalak, ja uwielbiam jej staniki :D Są przewygodne i robią świetny dekolt, nie deformując przy tym profilu :)

Gość ganga123
Zbieranie biustu aż pod samą brodę żeby wyeksponować piersi nie wygląda zbyt estetycznie. Z dystansem też trzeba traktować tzw porady braffitierek ja mam niezbyt przyjemne doświadczenie w tym temacie :( Pani wcisneła mnie w taki mały rozmiar że biustonosz po jednym wieczorowym wyjściu poranił mnie i to mocno.

Sprawdziłam bieliznę na koyot.eu. Fajna, ładna i całkiem nie droga;) Polecam!

Gość romanna 15 nie spamuj
spamerki won

spamerki won

spamerki won

Gość spaaaaaaaaaaaaaaam
spamerka won!

Gość Cloud39
Czy ktoś zna amerykańską markę Fatal Women? Koleżanka z Francji poleca, mam ochotę się skusić na ich szydełkowe bikini. Ceny dosyć wysokie, podobno jakość niezła.

Gość gość
Większość mojej bielizny zakupiłam w Triumph. Mam sprawdzony sklep w Kupcu Poznańskim. Wybieram się na kolejne zakupy po nowy biustonosz z kolekcji Beaty Full, bo mają dużą rozmiarówkę, a w sieciówkach nie mogę nic dla siebie znaleźć.

Gość gość
Jezu, jaki żałosny spam :D Przecież wszyscy wiedzą, że triumph to jedno wielkie dziadostwo, a z tą rozmiarówką to już poleciałaś, czyste fantasy :D

Gość gość
Akurat ta linia ma rozmiary aż do H.

Gość gość
Aż do?? :D TYLKO do H (a na stronie podają, że tylko do F) to nawet nie połowa rozmiarówki i na pewno nie są to staniki na duży biust tylko maks na średni. I bez obwodów 60 i 65.

Gość megan 674
Jeżeli chodzi o bieliznę to ja zawsze kupuje na http://www.mycotton.pl/ i jak do tej pory się nie zawiodłam,to solidna firma.

Gość nastrojona_klara
Ja polecam bieliznę Alles, bardzo często tam kupuję i jeszcze nigdy nie narzekałam usmiech.gif

Gość zainteresuj się taką
ja mam sprawdzone 2 firmy panache i M&S - poczciwy Marks Spencer , i może mam jeden z takiej siateczki haftowany i żadnej koronki, angielskie mają świetne kroje i materiały, często są bawełniane tylko wyhaftowane bez żadnej koronki , to czego akurat w polskich "markach" nigdy nie można znaleźć

Gość gość
Alles to bardzo słaba marka, i pod względem jakości, i rozmiarówki, i konstrukcji w porównaniu chociażby do Dalii, Comeximu, Onlyher, o Ewie Michalak nie mówiąc bo to jakość sama w sobie.

Gość joasiazajac
Panache to chyba najlepsza marka bielizny jaka istnieje. Dopiero niedawno ją odkryłam i jestem zachwycona. Moje biustonosze tej marki leżą idealnie, a mam duży rozmiar biustu, którego kształt do niedawna wprowadzał mnie w kompleksy. Teraz bez żadnego wstydu zakładam bluzki z dużym dekoltem. To naprawdę niesamowite :) Polecam odwiedzić jakiś sklep z usługą brafittingu, tam doradzają najlepsze modele lub poczytać o tym w Internecie: llikemed.com/pl/brafitting/.

Mi się spodobała marka Pardon! Znalazłam ją na stronce www.lumalook.pl i na prawdę polecam ;)