Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kindern

Normalnie ta dziewczyna jest przepiekna!

Polecane posty

Gość honoratab6
a ja chce jak jessica alba;p

Gość autorze
odpicowana w fotoszopie :D ze hey :O

Gość she24
MNIE ZATKALO JAK NA TVN STYLE ZOBACZYLAM MISS WENEZUELI

Gość sfbmkngn
ale ona jest nieładna.Moim zdaniem. Ilu ludzi tyle opinii. Ona ma zdecydowanie okropny, wystający zgryz i ogólnie układ kostny czaszki jakiś taki..

Mnie bardzo podoba się typ urody - niebieskie oczy + ciemne włosy (czarne, kasztanowe) wygląda to bardzo efektownie i jakoś tak... szlachetnie :D Oczywiście, pod warunkiem że jest naturalne, bo zafarbować się może każdy ;)

Mi tez sie podoba taki typ urody :) Dla mnie nieladna jest np Anja Rubik czy inna Rubik - zona Piotra, takie jakies wyblakle sa..

ej nie dobijaj mnie, kiedys siostrzeniec mojego chlopa powiedzial mi, ze jestem do niej podobna, chyba ze 2 tygodnie chodzilam podbudowana :P

Gość jako kobieta
stwierdzam, że ładna babeczka-)) ktoś tam pisał o arabskich genach. Bardzo ładne dziewczyny są z mieszanki pl-arabskiej, choc z pl-albanskiej tez-))

aleśta som głupie po co ta cała gadanina może nie jestem aż taka gruba b o 170/79 ale 5 kg przypada na cycki... i nie moge się opędzić od bzykaczy... a większość znich to młodsi ode mnie o kilkanascie lat. Ale oni o tmy nie wiedzą, bo jakoś atk wyglądam na mniej niż faktycznie mam... po co się zadręczać? trza sobie dac na luzza