Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyzszaaaa176

niska mlodziez

Polecane posty

Gość wyzszaaaa176

zauwazyliscie, ze mlodziez jest coraz nizsza? widac doskonale ten fakt gdy mlodziez taka wypelznie ze szkoly (srednia lub gimnazjum 3kl), sami jacys tacy niscy:O jakiez to spoleczenstwo polskie bedzie:O

Gość kchyba ci sie poyebalo
wlaśnie wysocy są

Gość takajednack
Nie... a to gimnazjum na wsi czy w mieście? (pytanie wydaje się bez sensu, ale wcale tak nie jest)

taak, jest coraz niższa. Pamiętam jak byłem w podstawówce to uczniowie byli wysocy w porównaniu do nauczycieli, a dziś mijam swoją podstawówkę i widzę ... przedszkole..

o nie...mój syn jest w 2 gimnazjum i jest wysoki...:)prawie 180cm, nr buta 45...:D

Gość fgfgfsgf
Ja mam 19 lat i 1,55 wzrostu, więc jestem potwierdzeniem tej teorii :classic_cool: I muszę przyznać, że faktycznie dużo jest kurdupli, u mnie w szkole widuje nawet dziewczyny niższe ode mnie a to się zdarza rzadko.

antyfanatyk, bo kiedyś podstawówka miała 8 klas, a teraz 6 i jeszcze teraz 6-latki mogą iść do I klasy, czopku :D

Gość ja mam zupełnie inne
spostrzeżenie. Zawsze byłam wysoka, często najwyższa wśród rówieśników (ale to było dawno temu). Teraz pracuję z młodzieżą - i w większości przerastają mnie o jakieś 10 - 15 cm. I to dziewczyny są takie wysokie! Ja mam 170.

Gość takajednack
zdarzają się kurdupelki, ale zdecydowana większość jest wysoka.

Co Wy Na To? - szóstoklasiści wyglądający jak przedszkolaki raczej o pół metra nie urosną w dwa lata :D

Gość wyzszaaaa176
izi girl swietnie, ze masz wysokiegi syna:) ej serio pisze ze sami kurduple zwlaszcza dziewczyny

mój syn właśnie przez dwa lata najwięcej urósł, a my z mężem do wysokich nie należymy:P uprzedzając---nie jest to syn sąsiada:P

Gość wyzszaaaa176
moze to wina chemii? konserwantow?

no też się cieszę, będzie przystojnym, postawnym mężczyzną:) ale u niego w szkole to większość dzieci jest wysoka, i właśnie dziewczynki są wysokie i zgrabne:)

moje spostrzezenia sa takie ze wiekszosc mlodziezy jest wychudzona i przewaznie wyrosniete jak dęby, spora czesc jest mega tlusta, a nieliczni tacy zupelnie sredni.

Gość wyzszaaaa176
u nas sami niscy, moze jedna na 20 ma okolo 170. serio.